Spor Camiası Burak Elmas'ı Tebrik Etti

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
E4Rbe7uXEAAo5oD

Bakan Kasapoğlu: "Galatasaray Kulübünün yapılan olağan genel kurulunda başkanlığa seçilen Burak Elmas ile yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyorum. Sarı-Kırmızılı Kulübümüzün başkan ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum."

TFF: "Galatasaray Spor Kulübü'nün bugün gerçekleştirilen Olağan Genel Kurul Toplantısı sonucunda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas ve Yönetim Kurulu üyelerini kutlar, yönetim dönemlerinde görevlerinde başarılar dileriz."

Beşiktaş: "Galatasaray Spor Kulübü Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'nda başkan seçilen Sayın Burak Elmas'ı kutlar, bu seçimin Türk sporu adına hayırlı olmasını dileriz."

Kayserispor: "Bugün yapılan Galatasaray Kulübü Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas’ı ve Yönetim Kurulunu tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."

Kasımpaşa: "Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."

Erzurumspor: "Galatasaray Kulübünün Olağan Seçimli Genel Kurulu’nda başkanlığa seçilen Sayın Burak Elmas’ı ve yönetim kurulunu tebrik ediyor, Galatasaray camiasına hayırlı olmasını diliyoruz."

Karagümrük: "Galatasaray Spor Kulübü’nün 38. Başkanı seçilen Sayın Burak Elmas’ı ve yönetimini tebrik eder, Türk sporuna ve Galatasaray Spor Kulübü’ne hayırlı olmasını dileriz."

Sivasspor: "Bugün gerçekleştirilen Galatasaray Kulübü olağan seçim genel kurul toplantısında başkanlığa seçilen Burak Elmas’ı ve yönetim kurulunu kutlar, Türk futbolu için hayırlı olmasını dileriz."

Malatyaspor: "Galatasaray Spor Kulübü’nün Olağan Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkanlığa seçilen Burak Elmas’ı tebrik eder, görevinde başarılar dileriz."

İstanbulspor: "Olağan Seçim Genel Kurulu’nda Galatasaray Spor Kulübü Başkanlığına seçilen Sn.Burak Elmas ve yönetimini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz."

aaaaa

birtek sikecilerden gelmemis

Erzurumspor ve Istanbulspor'a helal olsun. Süper Lig'de olmamalarina ragmen tebrik etmisler. Mikser Ali secildiginde herkes siraya girmisti tebrik etmek icin. Hepsini not aldik.

Kk
Meral
Rte

Akoc secilince saniyesine tebrik etmisti

Kufur etsem gscnin basina is gelir

Ozellikld Kknin o bjkli medya sorumlusu seni yakacagim!!!!!

Geri
Üst Alt