Spor Ekonomisi | Anketi Cevaplayınız

Keramettin TANRIVERDİ

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba"
Yönetici
Administrator
Öncelikle Adem Akdoğan arkadaşımıza yardımcı olmak için lütfen cevaplamayanlar anketi cevaplasın.

Konuyla ve sorularla ilgili yorumlarınız varsa da konu içinde konuşabilirsiniz.

Ankette bu akşama kadar verileri alacağım renktaşlar ama genel spor ekonomisi olsun, takımın ekonomisi olsun buradan herkes yorumlarını yazsın diye konu açılmasını talep ettim. Sürekli farklı farklı konularda bunları konuşuyoruz. Anketi herkes anlayabilsin diye temel seviyede bırakmıştım. Burada daha detaylı birçok bilgili üstadın yorumlarını da görmek güzel olur.

Yanıtlanmasını hedeflediğiniz kesim kimler?

Şunun için soruyorum, Kulüplerin başarıya ulaşması için yüksek maaşlı oyuncuların peşine düşmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?', sorusunu bir Türk taraftar yanıtlıyorsa, biraz yönlendirici bir soru olmuş olabilir.

Gayet güzel hazırlanmış, başarılar diliyorum :)

Yanıtlanmasını hedeflediğiniz kesim kimler?

Şunun için soruyorum, Kulüplerin başarıya ulaşması için yüksek maaşlı oyuncuların peşine düşmesi gerektiğini düşünüyor musunuz?', sorusunu bir Türk taraftar yanıtlıyorsa, biraz yönlendirici bir soru olmuş olabilir.

Gayet güzel hazırlanmış, başarılar diliyorum :)
Aslında herkes çünkü sonuçta bir başkan karar alırsa bunu sadece spor ekonomisiyle ilgilenen kişiler değil tüm taraftarlar över veya eleştirir. Taraftarların genel olarak neye dikkat ettikleri, nasıl düşündüklerinin küçük de olsa bir verisini almak istedim.

Aslında herkes çünkü sonuçta bir başkan karar alırsa bunu sadece spor ekonomisiyle ilgilenen kişiler değil tüm taraftarlar över veya eleştirir. Taraftarların genel olarak neye dikkat ettikleri, nasıl düşündüklerinin küçük de olsa bir verisini almak istedim.
Anladım hocam, üniversitede benim de anket hazırlayıp, insan peşinde koşmuşluğum olmuştu.

Bizde belli bir grubu hedefliyordu.

Öyleyse gayet güzel hocam, kolaylıklar diliyorum :)

Geri
Üst Alt