Spor Gecesi Digital

Haberlerinin içeriği doğru olmuyor genelde. Burak Elmas dava açacak dediler yalan çıktı, şikayet için Burak elmas yönetimini işaret ettiler o da yalan çıktı. Evet uğraşıyorlar ama haberleri sunuş şekli ve anlatırken ki içeriği net taraflı olduklarını ortaya koyuyor.

Yalan haber sikana ben gazeteci demem. Isterse gunun 25 saati çalışsın. Ekmegini dogrudurust kazanan gazeteci kaldi mi. Ulke olmus komple fenomen. Daha dun 25 milyon takipcili bir dondurmaci gordum Turkiyede. Rus turist hatun oynatiyor hep tezgah önünde.

Severim bu ikiliyi.

Gökhan Dinç'e bjk ve ts yönetimlerinde bulunması nedeniyle ön yargılıydım. Ama yıktı o ön yargımı.

burada çoğu kişi sevmese de adamlar her şeyi önceden haber veriyor muazzam bağlantıları var

Bu akşam yayın 22:30'da başlayacak.

Konuk ise ERDEN TİMUR :ka21:

Eed vaziyetlere bir es verip akşam geri döneceğim bu programa yakın..

umarım artık az briaz futbol konuşuruz.

kolpa twins yine milleti keklemeği başarmış

Superchat Gökhan alkışlıyordu dün sözünü tuttu gibisinden - para kokusu aldı tabi. Gönderme yapar kesin boş boş

Belkide Dursun dedi : Seçim öncesi kesinlikle kimsenin gıkı çıkmayacak hiç bir kanalda falan diye . o da ihtimal.

Provokatör ikili. Reyting için her şeyi yapar bunlar. Belli ki Terim'e bağlı oldukları yapıya Işıtan müdahale etti ve kuyruklarına basılmış kedi gibi bağırıp saldırdılar 5 ay boyunca.

Geri
Üst Alt