Spor Gecesi Digital

Yaptıkları mübah demiyorum, karşılıklı kasıtlı bir olayları olduğunu ben sanmıyorum.

Mesela Haluk’un Yağızla yaşadığı gibi yaşadığı mevzular olmadı.

Acunla Gökhan’ın mevzusu bence daha farklı.

Neyse çok da mesele değil asıl kırgın olan taraf da Haluk gibi, düğün mevzularından dolayı patlamış çünkü belliki.
Fbli kamil geçen 343e çıkmış murat şansal seten yayın yapıyolardı,halukla aynı platformda yayın yapmış oldu

M.aşıkla program yapmasında bir sorun yoktu ama taşlattığı adamla,gsliler bu adamı nasıl izliyosunuz sdyi boykot edin dediği adamla aynı programda olmasa da aynı kanalda bulunması kabul edilebilir değil

Haluğu gökhana nazaran daha fazla severdim ama bu resmen kepazeliktir

Zaten bir elin parmaklarini gecmeyen Galatasaray yayincilarindan birisini kaybetmek kotu. Hesabi kitabi olmadan Ali Koc'a sallayabiliyorlardi, iyi izlendikleri icin gundem de oluyordu. 343'un sponsorlari kim bilmiyorum ama Ahmet Ercanlar'in ciktigi kanal cok hayirli olmasa gerek. Hic de izlemisligim yoktur. Umarim barisip yollarina devam ederler.

Bu arada konu sevip sevmemek degil. Olaylari biraz tarafli da olsa ele almalari ve gundem yaratmalari onemliydi.

@Oral Sevmez en sevdigin konuda sayfa sayfa konusuluyor. Sen yoklardasin.

Ceza seni cok degistirmis.

Fbli kamil geçen 343e çıkmış murat şansal seten yayın yapıyolardı,halukla aynı platformda yayın yapmış oldu

M.aşıkla program yapmasında bir sorun yoktu ama taşlattığı adamla,gsliler bu adamı nasıl izliyosunuz sdyi boykot edin dediği adamla aynı programda olmasa da aynı kanalda bulunması kabul edilebilir değil

Haluğu gökhana nazaran daha fazla severdim ama bu resmen kepazeliktir
1 program çekmişler GS Uğur Bülent Haluk Fener de onlar işte

Neyse ya bunlar devam eder kaldığı yerden biz konuştuğumuzla kalırız.

Benim gözlemim kırgın olan Haluk, bir şeyler yaşanmış. Gökhan daha prof yaklaşıyor, illaki devam ederler format değişir belki.

343ü Seten çok yükseltti, Haluk’a da bayağı müteşekkirler Ersinle programları da çılgın izleniyor sezon içinde.

Gökhan Dinç yine tek başına yapıyor yayını, bu ikili bitti sanırım artık

Büyük yanlış yaptın Haluk Yürekli
Derhal geri dön.

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt