Spor Gecesi Digital

Bazen transfer döneminde gerginlikle kızıyoruz ediyoruz da kulübün hakkını savunan medyada tek mecra olabilir en azından gerçekleri söylüyorlar umarım devam da ederler bizler gereken desteği her zaman sağlarız.

Haluk Yürekli: "Riza hoca'ya ne zaman mikrofon uzatsalar 'Galatasaray' diyor"

Haluk Yürekli: "FB macinda disarida olan pozisyona penalti verdiler, a diyemedin mactan sonra"
Geçmişteki 'şerefli ikincilik' muhabbetlerine bağlı büyük kuyruk acısı var bize.

Yanında 'Galatasaray' denmesi bile adamda kaşıntı yapıyor.

50 dakikadir izliyorum. Bu ikili haric kimse fenere sallayamiyor. 2 dik duruslu adam. Gerisi hepsi karakterini satmis.

Zaten beğenerek takip ettiğim bir ikili idi.

Geçmişteki 'şerefli ikincilik' muhabbetlerine bağlı büyük kuyruk acısı var bize.

Yanında 'Galatasaray' denmesi bile adamda kaşıntı yapıyor.

Aynen. Meşhur 8-0’lık Ankaragücü galibiyetimizi hala sindiremediği için adamda gaz yapıp duruyor.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Haluk Yürekli: "MHK başkanı olduğu açıklandıktan sonra bir MHK başkanı sosyal medya hesabını kapatıyorsa, kendini zor duruma bırakacak paylaşımlar, like'lar, RT'ler var demektir. Bu bagajı dolu olan birinin MHK başkanlığı yapmaması gerekir."

Haluk Yürekli: "Lale Orta MHK Başkanı oluyor. Sonra Lale Orta'nın Twitter'da garip garip paylaşımları ortaya çıkıyor. Lale Orta, Twitter hesabını kapatıyor. Hadi olur, bir şey aramayalım derken... Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan, Lale Orta'nın patronu çıkıyor."

Haluk Yürekli: "Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan'ın maaş ödediği bir MHK Başkanı, TFF tarafından göreve atanıyor."

Haluk Yürekli: "Giresunspor - Galatasaray maçında Boey'in pozisyonunda; rakibin hiçbir yöneticisi, hiçbir futbolcusu ve hiçbir taraftarı penaltı demezken, MHK'nın çiçeği burnunda başkanı penaltı diyorsa güvenilirliği zedelenmiştir. Hemen istifa etmelidir."

Haluk Yürekli: "Herhangi bir Tahkim Kurulu üyesine Rosier'in yaptığı hareketi yapsalar, dava üzerine dava açarlar."

Haluk Yürekli: "MHK başkanı olduğu açıklandıktan sonra bir MHK başkanı sosyal medya hesabını kapatıyorsa, kendini zor duruma bırakacak paylaşımlar, like'lar, RT'ler var demektir. Bu bagajı dolu olan birinin MHK başkanlığı yapmaması gerekir."

Haluk Yürekli: "Lale Orta MHK Başkanı oluyor. Sonra Lale Orta'nın Twitter'da garip garip paylaşımları ortaya çıkıyor. Lale Orta, Twitter hesabını kapatıyor. Hadi olur, bir şey aramayalım derken... Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan, Lale Orta'nın patronu çıkıyor."

Haluk Yürekli: "Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Okan'ın maaş ödediği bir MHK Başkanı, TFF tarafından göreve atanıyor."

Haluk Yürekli: "Giresunspor - Galatasaray maçında Boey'in pozisyonunda; rakibin hiçbir yöneticisi, hiçbir futbolcusu ve hiçbir taraftarı penaltı demezken, MHK'nın çiçeği burnunda başkanı penaltı diyorsa güvenilirliği zedelenmiştir. Hemen istifa etmelidir."

Haluk Yürekli: "Herhangi bir Tahkim Kurulu üyesine Rosier'in yaptığı hareketi yapsalar, dava üzerine dava açarlar."
Evet bizim okulun sahibi bekir okanın çalışanıydı bu karı. Bekir okan aziz yıldırım döneminde sürekli her maç azizin yanında olurdu

Konukları şu gece de bile patavatsız cümlelerle germeyi başardılar sağolsunlar.

Necati de her şeyi devletten beklemeyelim dedi. Not aldım kendisini.

Erden Timur bağlandı. Bundan sonra deprem protokolü daha katı olmalı dedi. Bir de çoğu kişinin değinmediği yada değinmekten kaçındığı evet binaları protokole uygun yapmayanlar tutuklanıyor evet tutuklansın ama buna izin verenler imzaları bulunanlar da tutuklansın. Herkes binayı yapanlardan bahsediyor kimse o binalara izin verenlerde yada denetlemeyenlerden bahsetmiyor. Erden Timur kendisi de bu işi yapan biri olarak bundan bahsedebilmesi tekrar helal olsun dedirtti.

Geri
Üst Alt