Spor Gecesi Digital

Yayın yapması problem değil aksine karşıt kişilerle yayınlar bana göre daha iyi oluyor. Lakin Gökhan cevabı verdikten sonra ben Acun'la falan oturmam demesi ikiyüzlülük gibi geliyor bana. O zaman Aşık ile de yayın yapmamalıydı zamanında Aşık'ta Spor Gecesine sallayan onları Fb taraftarının önüne atan kişilerdendi yani Acun ile arasında bir fark yoktu.
Benim bildiğim Aşık sadece bir yorumcu. Kanal sahibi yöneticisi filan değil.

O kişinin kanalına kazanç sağlamadıkça Ahmet Konançla bile karşılıklı yorum yapmasının sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ha tabi Gökhanla atışmalarındaki mevzu iki yüzlülük ise bir şey diyemem Gökhan da haklıdır. Ama sanki Haluk epeydir o kanalda programa katılıyordu. Şimdi niye gündeme geldi acaba

Acun yahut Yağızın kanalına mı çıkıyor ya da benzer bir kanalda mı yorum yapıyor?

Eğer öyle değilse fenerlilerle yayın yapmanın neyi problem anlamadım?
Kesinlikle katiliyorum. Sonucta diger takim taraftarlari da insan. Kiminin kardesi, kiminin anne veya babasi, kiminin amcasi. Bu kadar fanatik olmaya gerek yok. Onemli olan, serefsiz ve kotu niyetli olanlari digerlerinden ayirmak.

Yayın yapması problem değil aksine karşıt kişilerle yayınlar bana göre daha iyi oluyor. Lakin Gökhan cevabı verdikten sonra ben Acun'la falan oturmam demesi ikiyüzlülük gibi geliyor bana. O zaman Aşık ile de yayın yapmamalıydı zamanında Aşık'ta Spor Gecesine sallayan onları Fb taraftarının önüne atan kişilerdendi yani Acun ile arasında bir fark yoktu.
Son kısımdan emin miyiz

Aralarında bu yönde bir dialog oldu ve birbirlerini hedef alan söylemlerde daha önce bulunmadıklarını söylediler.

Yalan mıydı yani bu beyan

Benim bildiğim Aşık sadece bir yorumcu. Kanal sahibi yöneticisi filan değil.

O kişinin kanalına kazanç sağlamadıkça Ahmet Konançla bile karşılıklı yorum yapmasının sorun olmaması gerektiğini düşünüyorum.

Ha tabi Gökhanla atışmalarındaki mevzu iki yüzlülük ise bir şey diyemem Gökhan da haklıdır. Ama sanki Haluk epeydir o kanalda programa katılıyordu. Şimdi niye gündeme geldi acaba
Gündeme tartışmalarında geldi videoyu izlersen. Haluk'un Acun sorusuna Gökhan ben masaya otururum sonuçta benim kendisi hakkında düşüncelerim değişmez minvalinde konuşurken Haluk ben oturamam falan deyince Gökhan'da Aşık'ı hatırlatıyor aslında. Haluk'ta buna bozuluyor.

Son kısımdan emin miyiz

Aralarında bu yönde bir dialog oldu ve birbirlerini hedef alan söylemlerde daha önce bulunmadıklarını söylediler.

Yalan mıydı yani bu beyan
Aşık GS ile iglili yaptığı bir çok şeyi yalanlıyor ama paylaşımlarında olup sonra siliyordu kendisi. Yani Aşık bu konularda doğruyu söylemiyor direk ismini anmamıştır Haluk'un belki. Aşık yine ben asla takımlara terör örgütü ile ilişki içine sokmam vs de demişti sonra paylaşımları çıkınca Haluk'a da sor diye baskı yapılmıştı ama sormamıştı gibi olaylar var. İşin sonunda herkes parasında. Aşık tekrar o kanala da geri döndü, bu arada hatta Haluk'a da teklif yaptıklarına dair dedikodu var.

HY Murat Aşık ile program yaparken iki programda da farklı konuşuyordu o sıralar

Bu bile iki yüzlülük, tutarsızlık

Nöbette hangi kanalda söyledi bunu diye ayırıyorduk adamın haberlerini

Aşık GS ile iglili yaptığı bir çok şeyi yalanlıyor ama paylaşımlarında olup sonra siliyordu kendisi. Yani Aşık bu konularda doğruyu söylemiyor direk ismini anmamıştır Haluk'un belki. Aşık yine ben asla takımlara terör örgütü ile ilişki içine sokmam vs de demişti sonra paylaşımları çıkınca Haluk'a da sor diye baskı yapılmıştı ama sormamıştı gibi olaylar var. İşin sonunda herkes parasında. Aşık tekrar o kanala da geri döndü, bu arada hatta Haluk'a da teklif yaptıklarına dair dedikodu var.
Aşık Haluk öncesi kasıtlı yalan haber yapan bir elemandı ama 343 sonrası düzgün konuşuyor.

Aptal bir adam değil, sallarken de bilerek sallıyordu ki hala sallıyor ama saygıyı korumaya çalışıyor.

Haluk’a direkt bir söylemi olup da Haluk’un programa çıktığını falan da sanmıyorum canlı şekilde birbirlerine söylediler bunu.

Acunla Gökhan arasında yaşanan olay çok farklı, net şekilde Acun Gökhan’ı aşağıladı.

Aşık Haluk öncesi kasıtlı yalan haber yapan bir elemandı ama 343 sonrası düzgün konuşuyor.

Aptal bir adam değil, sallarken de bilerek sallıyordu ki hala sallıyor ama saygıyı korumaya çalışıyor.

Haluk’a direkt bir söylemi olup da Haluk’un programa çıktığını falan da sanmıyorum canlı şekilde birbirlerine söylediler bunu.

Acunla Gökhan arasında yaşanan olay çok farklı, net şekilde Acun Gökhan’ı aşağıladı.
Murat Aşık 343'te program yaparken bile kendi hesabında farklı o kanalda farklı konuşuyor. Yaptığı şeyi de ben onu kast etmedim falan diye geçiyor. Yine öyle yapıyordur. Haluk'un ismini direk ziktretmemiştir ama o zamanlar hatta Haluk'larda o kanalın Fb lehine PR kanalı olduğunu söyleyen ilk kişilerdi o nedenle sallama vardı.

Murat Aşık 343'te program yaparken bile kendi hesabında farklı o kanalda farklı konuşuyor. Yaptığı şeyi de ben onu kast etmedim falan diye geçiyor. Yine öyle yapıyordur. Haluk'un ismini direk ziktretmemiştir ama o zamanlar hatta Haluk'larda o kanalın Fb lehine PR kanalı olduğunu söyleyen ilk kişilerdi o nedenle sallama vardı.
Yaptıkları mübah demiyorum, karşılıklı kasıtlı bir olayları olduğunu ben sanmıyorum.

Mesela Haluk’un Yağızla yaşadığı gibi yaşadığı mevzular olmadı.

Acunla Gökhan’ın mevzusu bence daha farklı.

Neyse çok da mesele değil asıl kırgın olan taraf da Haluk gibi, düğün mevzularından dolayı patlamış çünkü belliki.

Yaptıkları mübah demiyorum, karşılıklı kasıtlı bir olayları olduğunu ben sanmıyorum.

Mesela Haluk’un Yağızla yaşadığı gibi yaşadığı mevzular olmadı.

Acunla Gökhan’ın mevzusu bence daha farklı.

Neyse çok da mesele değil asıl kırgın olan taraf da Haluk gibi, düğün mevzularından dolayı patlamış çünkü belliki.
Tabi canım Acun- Gökhan mevzusu gibi değildi. İşin özü zaten kanalları da yeni gündem olmadığında çok tekrara düşmüştü ve Haluk 343'e ağırlık verirken Gökhan'da BTV'ye ağırlık vermeye başladı. Aslında bir ayrılık zaten görülüyordu bu olayda tetikleyici oldu belki de.

Abi bana tuhaf geldi şimdi böyle yazmanız. Murat Aşık'la Acun'u nasıl yan yana koyabiliriz ki? Acun'un ruh hastalığı seviyesi belli, ülkedeki etkisi belli. Ben Ali Koç'la Acun'un yanına kolay kolay kimseyi koyamam. Hani bir konuda bayrak sallayan derler ya bayrağı imal eden, tutan, sallayan hepsi bu adamlar.

Abi bana tuhaf geldi şimdi böyle yazmanız. Murat Aşık'la Acun'u nasıl yan yana koyabiliriz ki? Acun'un ruh hastalığı seviyesi belli, ülkedeki etkisi belli. Ben Ali Koç'la Acun'un yanına kolay kolay kimseyi koyamam. Hani bir konuda bayrak sallayan derler ya bayrağı imal eden, tutan, sallayan hepsi bu adamlar.
Murat Aşık'ın Gs'ye terör benzetmesi yaptığını, Osimen için Fb iletişimine uyarak ülke yas zamanında eğlenip daha sonra kameraman dövdüğü yalanı, Mertens'e sahtekar dediği ve daha bir sürü böyle algısı vardır Aşık'ın. Ali Koç ve Acun'un kullandığı maşalardan biriydi Aşık.

Ali Koç'a sallayan bir tek bunlar vardı. Herhalde Ali Koç denen soytarıya, Dijital medyada kimin gitmesini istersin diye sorsalar Spor Gecesi derdi.

Umarım devam ederler. Aralarında ki mesele çokta fifi.

Burda haluk top çeviriyor. Yola çıktığını yolda bulduğunla değişmezsin. Gökhan burda acunla otursam da fikrim değişmez diyor. Olabilir hayat bu bir yerde elbet denkte gelebilirsin. Ama haluğun murat aşıkla olan fikirlerini hiç duymadık. Hep sinsi davrandı. Ne alakası var falan filan geçsin o işleri. Son yayınlarında da spor gecesi zamanındaki tavırlarından baya uzaktaydı.

Aşıkla acun arasindaki tek fark fb de görev almiyo olmalari bence.Acun yonetime girmeden böyle ruh hastasi gibi aciklamari hic oluyormuydu.Aşık mevcut futbol ikliminde acunun yerine geçse en az onun kadar şaçmalar.Acun gibi etkisi olmaz sadece ama zihniyet ayni

Murat Aşık'ın Gs'ye terör benzetmesi yaptığını, Osimen için Fb iletişimine uyarak ülke yas zamanında eğlenip daha sonra kameraman dövdüğü yalanı, Mertens'e sahtekar dediği ve daha bir sürü böyle algısı vardır Aşık'ın. Ali Koç ve Acun'un kullandığı maşalardan biriydi Aşık.
Renktaş ben Murat Aşık'ın evveliyatını hiç bilmiyorum, 1 yıl önce hiç tanımıyordum bile o yüzden senin söylediklerinde mutlaka doğruluk payı vardır. Ki ben de zaten insanı çıldırtan dönemlerine denk geldim, bu anlattıklarından Osimhen'le ilgili muhabbeti, Mertens için söylediklerine denk geldim. Bayağı da sinir etti yalan yok.

Ama Acun çok başka bir seviye be abi. Mourinho bizim Hoca'nın burnunu sıktıktan sonra (düzeltme: maymun benzetmesinden sonra) Ersin'in programına telefonla bağlanmıştı. Murat Aşık eğer o seviyede bir ruh hastası olsaydı eğer izlemezdim değil, izleyemezdim çok net. Ben böyle bir manyak böyle bir kara cahil görmedim. Her maçtan sonraki konuşmaları falan zaten çok büyük ruh hastası ve sıfır ahlak bir adam söylemeye gerek yok.

Murat Aşık'ı da savunmak için demiyorum bunları ama insani bir tarafı olan herkesle bir şekilde oturup konuşulabiliyor. Bir şekilde yumuşatabiliyorsun. Acun konu futbol olunca böyle bir adam değil.

Aşıkla acun arasindaki tek fark fb de görev almiyo olmalari bence.Acun yonetime girmeden böyle ruh hastasi gibi aciklamari hic oluyormuydu.Aşık mevcut futbol ikliminde acunun yerine geçse en az onun kadar şaçmalar.Acun gibi etkisi olmaz sadece ama zihniyet ayni
Acun yönetime girmeden Murat Özkaya videosunu hazırlayan, Özil’e sponsor olan, 2006 şampiyonluğuna falan laf atan adam yav.

FT ile Okan falan hala görüşüyor ben suratına bakmazdım.

Acun kontrolünü kaybederek yapıyor ama Aşık gibiler bilerek yapıyordu.

Mutlaka çok daha büyük etkisi olurdu, dediğin gibi renktaş o da inanılmaz şeyler söylerdi hiç şüphem yok. Ama Acun'un egosu ve narsisizmi başka seviye bence.

Geri
Üst Alt