GSCimbom
Spor **************************** Süper Lig'de Diğer Maçlar
Alper Altun

Spor **************************** Süper Lig'de Diğer Maçlar Sayfa 199

Alper Altun ·

Cevap
5,4K
Okunma
226,9K
Sayfa
199/271
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre Konya artık düşmez. Fikstür olarak da zor fikstürleri yok. Büyük ihtimal Gençlerbirliği,Osmanlı,Alanya üçlüsünden ikisi düşecek.

Bana göre Konya artık düşmez. Fikstür olarak da zor fikstürleri yok. Büyük ihtimal Gençlerbirliği,Osmanlı,Alanya üçlüsünden ikisi düşecek.

Konya bencede düşmez paşa, karabük ve göztepe maçları var rahat alırlar haftaya antalya maçları var zor geçicek 1 puan alsalar bile yeter.

Osmanlı banko düşecek fikstürü zor baya, yanına kimi alıcak bakalım.

Konyaspor'un en büyük avantajı daha bir Karabük maçının olması. Üstelik o da deplasman maçı.

Fener dışında hep kendi dişine göre veya amaçsız takımlarla oynayacak ki Fener maçı da son hafta oynanacak ve Fener'in başında hepimizin sevdiği Aykut hoca var.

Haftaya Antalya'dan alacakları 1 puan ve sonrasında deplasmanda zayıf olan Paşa galibiyetiyle iş hemen hemen bitmiş olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konyaspor'un en büyük avantajı daha bir Karabük maçının olması. Üstelik o da deplasman maçı.

Fener dışında hep kendi dişine göre veya amaçsız takımlarla oynayacak ki Fener maçı da son hafta oynanacak ve Fener'in başında hepimizin sevdiği Aykut hoca var.

Haftaya Antalya'dan alacakları 1 puan ve sonrasında deplasmanda zayıf olan Paşa galibiyetiyle iş hemen hemen bitmiş olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osmanlı'nın fikstürü inanılmaz zor. Fener dep,Trabzon ,Gençlerbirliği dep,Başakşehir,Alanyaspor dep,Beşiktaş,Akhisarspor dep.

Bana göre Osmanlı kalırsa büyük mucize başarır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt