Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
Kamk cok heyecanliyim yav ,sanki yillardir gormedigim sevgilim Almanyadan geliyor onu gorecegim, hasret bitiyor sessizlik son buluyor bugun![]()
O kadar fanatik bir Göztepeli olduğunu biliyorum.
Kamk cok heyecanliyim yav ,sanki yillardir gormedigim sevgilim Almanyadan geliyor onu gorecegim, hasret bitiyor sessizlik son buluyor bugun![]()
Sarper gibiler hala fenerden tırstıklari icin feneri takip edeceklerdir,tribun ask ve sehvet gormek isteyen tum tostlari goztepe macina buyur ediyoruz.
Serkanın Gs'li olduğundan şüphen var mı kankaO kadar fanatik bir Göztepeli olduğunu biliyorum.
Serkanın Gs'li olduğundan şüphen var mı kanka
TapaTalK
İste bu !! Sana hido diyebilirmiyim renkdashGöztepe maçı varken karşı tarafta gs maçı yoksa öncelik göztepedir YouTube
İste bu !! Sana hido diyebilirmiyim renkdash
Sarper gibiler hala fenerden tırstıklari icin feneri takip edeceklerdir,tribun ask ve sehvet gormek isteyen tum tostlari goztepe macina buyur ediyoruz.
Cok cins adamsin yavSenin Galatasaray umrunda değil ki zaten.Çok normal o yüzden bu dediğin.
bu yuzden pesini birakamiyorum 
14 sene sonra seyircili ilk super maci oldugu icin bugun santrayla birlikte isyan marsi soylenecek,isyan marsi Goztepenin en zorlu zamanlarinda yazildigi icin farkli bi anlam tasiyor herkesi beinsport 2 ye buyur ediyoruz saat 8 de
YouTube
Nerde yasiyorsun reyiz?İnş nasip olur göztepe maçı izlerim bi gün, o atmosferi yaşamak istiyorum
Nerde yasiyorsun reyiz?
Cok cins adamsin yavbu yuzden pesini birakamiyorum
![]()
Ortak 1 noktamiz varmis baksanaBen cinssem sen 2 kat 3 kat cinssin.
Kıç kadar stadyum zaten. Bi zahmet tükensin.Süper Lig @TFFSuperLig
SON DAKİKA - Göztepe, bugün oynanacak Gençlerbirliği maçının tüm biletlerinin satıldığını açıkladı. Seyircisiyle oynayacağı ilk iç saha maçı