Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
Ne yapacak,3 oyuncu değiştirmişKaleci sakat sakat oynatiliyor , riza nin futboldan ne kadar anladigini ortaya koyan bir durum
Adim atamayan kaleci ile mac mi oynanir , adam yine de elinden geleni yapiyor
Ne yapacak,3 oyuncu değiştirmişKaleci sakat sakat oynatiliyor , riza nin futboldan ne kadar anladigini ortaya koyan bir durum
Adim atamayan kaleci ile mac mi oynanir , adam yine de elinden geleni yapiyor
Uefa potasindaki iddiamizi saglamlastirmamiz ile ilgili fikirlerini ogrenmek isterim.
Aga sende net ugursuzluk var.
Hesap kitap islerini birak bi kenara
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
5 mac da 2 mac rahat gibi gorunse de biri kendi aralarinda olunca bir anlami kalmiyordu ustelik osmanli iyi bir kadroya sahip alanyayi celmeleyebilirdi.. osmanlinin son ana kadar umidini korumasi sart ben bjknin takilacagini dusunuyorum kalma umutlari olursaAkif , osmanli yenilseydi alanya ile arasinda 4 puan olacakti ve 5 macta 2 mac demekti bu
Yani alanya perspektifinden bakilinca osmanlidan bir nevi kurtulmak manasina geliyordu , fakat 2 hafta sonra alanya - osmanli maci var , ilk maci 3-0 osmanli kazandigi icin eger arada 3 puanla bile o maca onde ciksa alanya , yenildiginde osmanlinin arkasina dusecek
En azindan bugun icin durum bu
5 mac da 2 mac rahat gibi gorunse de biri kendi aralarinda olunca bir anlami kalmiyordu ustelik osmanli iyi bir kadroya sahip alanyayi celmeleyebilirdi.. osmanlinin son ana kadar umidini korumasi sart ben bjknin takilacagini dusunuyorum kalma umutlari olursa
Uefa potasindaki iddiamizi saglamlastirmamiz ile ilgili fikirlerini ogrenmek isterim.
Yaw zaten yeteri kadar zor deplasman var bir de sizle mi ugrasacagiz?Haftaya Akhisar'in sizi yamultmasini umuyorum.
Haa?Lig yanıyor
![]()