Harun Çınar
Parçalı Üye
goztepe macindan neden umutsuzsunNasil yani, Malatya'ya 3 fark atacagimiza neden suphe duyayim
Ben bjk'ye ve medipol'e de 4 fark yapariz diyordum
Her daim ciddiyeti elden birakmamaya calisirim
goztepe macindan neden umutsuzsunNasil yani, Malatya'ya 3 fark atacagimiza neden suphe duyayim
Ben bjk'ye ve medipol'e de 4 fark yapariz diyordum
Her daim ciddiyeti elden birakmamaya calisirim
goztepe macindan neden umutsuzsun
totem?Alanya ve Akhisar maclarinda da kaybedecegimize emindim![]()
Vallahi ben abartmiyorum giriyorum böyle mesajlar görüyorum ya içim sıkılıyor.Hakikaten bu forumda olumsuz bi enerji bi karamsarlik var ozellikle hamza golbasi renktas akhisar macindan once baya bi strese soktu milletiOnur kardesim kusura bakma ama Allah askina şu felaket tellalligini bırakın vallahi ben beşiktaş maçından beri geceleri uyuamıyorum ve kabuslar görüyorum bu kadar stres olduk Allah askina sizde böyle yapmayın kafa dağıtmaya geliyorum foruma vallahi siz böyle yazınca ocom sıkılıyor.
Başka bir şeye oturacak gibi duruyor.Goztepe 5. siraya oturacaktir
Ee bunlar berabere kaldi, nedemek oluyor simdi.
göztepe'nin artik bir iddiasi kalmadi. bursa haftaya trabzona olan minnet borcunu öder. son mac da zaten ts-karabük olduguna göre gecmis olsun. sahasinda alanya'dan 4, kasimpasa'dan 5 ve akhisar'dan 6 yiyen trabzon ligi 5.bitirdi.Ee bunlar berabere kaldi, nedemek oluyor simdi.
Erol Bulut'a cok laf ediliyor ama 5 sene boyunca Malatya'da kalirsa, yonetim sabrederse, kendi bir yerlere gitmezse, takima dogru parcalari alir, defansif disiplini bozmaz ve kontra oynamayi ogretirse bir nevi Turkish Simeone olmus olacak
trabzon burda da bi düztabanlık yaparsa ne söveriz amagöztepe'nin artik bir iddiasi kalmadi. bursa haftaya trabzona olan minnet borcunu öder. son mac da zaten ts-karabük olduguna göre gecmis olsun. sahasinda alanya'dan 4, kasimpasa'dan 5 ve akhisar'dan 6 yiyen trabzon ligi 5.bitirdi.
Kalırsa seneye ilk düşme adayım Malatya.Bir Malatyalı olarak söylüyorum.İrfan Buz ile küme düşme adayı olan takım 2 sene içinde keyif veren futbolla süper lige çıktı.O adamı yollayıp bunu getirdiler.
göztepe'nin artik bir iddiasi kalmadi. bursa haftaya trabzona olan minnet borcunu öder. son mac da zaten ts-karabük olduguna göre gecmis olsun. sahasinda alanya'dan 4, kasimpasa'dan 5 ve akhisar'dan 6 yiyen trabzon ligi 5.bitirdi.
trabzon burda da bi düztabanlık yaparsa ne söveriz ama