Erman Oktay
10 Numara!
- 17 Mart 2009
- 10.119
- 4.086
- 1.948
Aptal bursa bugün berabere kalsa haftaya bi şekilde kalırdı trabzon maçında.ama şimdi rize kazandı bursa da yeniliyor haftaya alanya'yla oynayacak rize büyük avantaj yakaladı.aptal bursa 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftaya Trabzon fark atar, Rize de evinde napar eder yener![]()
Lig biraz daha uzun olsaydi bu sene onu da basaracakti, adamlar 38 puan da kaldigörün bakın hamza ırkçısı seneye osmanlıyıda düsürecek pislik herif ben böyle cenabet hoca bozuntusu görmedim
BilmiyorumNiye bu kadar heyecan yaptın anlamadım.![]()
Rize gibi yalaka serefsiz ,Gs dusmani 1 camiayi niye destekledigini soralimHaftaya Trabzon fark atar, Rize de evinde napar eder yener![]()
hamza hocam yazın, osmanlısporu taşıyan yabancıları bişekilde gönderip yerlerini yerli evlatlarla dolduracağından sıkıntı yok. osmanlısporda seneye küme düşergörün bakın hamza ırkçısı seneye osmanlıyıda düsürecek pislik herif ben böyle cenabet hoca bozuntusu görmedim
Destekledigim yok sadece Bursa gibi ligde kalmayi haketmeyen takimin yeri 1. lig oldugunu dusunuyorum, hem seneye 1. ligde biraz heyecan olmali yani.Rize gibi yalaka serefsiz ,Gs dusmani 1 camiayi niye destekledigini soralim