Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Genclerbirligi 2 2 yapti

Osmanli'yi övdünüz adamlar maci verecekler :D

Ndiaye yi alalim

trabzon tek kale top oynarken badu resmen tek basına pozisyon yarattı gol attı ama trabzon cok iyi

Trabzon'un transferleri beş para etmez dedik yüz kere . Adı sanı bilinmeyen adamları övüp duran vardı burada . Bize gelen cavanda'nın yerine oynattıkları adama bak , sonra ya Trabzon'da bile kadro dışı kaldı deniyor . Osmanlı bu sene ilk 3'e girmek için Başakşehir ile çekişir ama Osmanlı daha kaliteli oyuncuları var

Sent from my iPhone using Tapatalk

Saha tarla resmen. Trabzon da iyi oynadığı yok bence ama bu zeminde iyi futbol imkansız gibi yani

Trabzon'un transferleri beş para etmez dedik yüz kere . Adı sanı bilinmeyen adamları övüp duran vardı burada . Bize gelen cavanda'nın yerine oynattıkları adama bak , sonra ya Trabzon'da bile kadro dışı kaldı deniyor . Osmanlı bu sene ilk 3'e girmek için Başakşehir ile çekişir ama Osmanlı daha kaliteli oyuncuları var

esteban
x akakpo durica ibanez
castillo bero onazi suk
n'doye sheydaev

sag beke bir cözüm bulsa 4-4-2 oynayabilir genc bir kadrolari var ama yumlu falan komik adamlar oynuyor

haliyle trabzondan bir halt olmaz bu sene de. tempolu bir takim yaratacagina tüm kütük yerlileri koymus ilk 11e.

esteban
x akakpo durica ibanez
castillo bero onazi suk
n'doye sheydaev

sag beke bir cözüm bulsa 4-4-2 oynayabilir genc bir kadrolari var ama yumlu falan komik adamlar oynuyor

haliyle trabzondan bir halt olmaz bu sene de. tempolu bir takim yaratacagina tüm kütük yerlileri koymus ilk 11e.

Onazi dışında hiçbir yabancısını da beğenmedim . Castillo denen adam 2 dakika oynayıp , 88 dakika geziyor .

Onazi dışında hiçbir yabancısını da beğenmedim . Castillo denen adam 2 dakika oynayıp , 88 dakika geziyor .

biraz baktim osmanli 2-3 iyi pozisyon buldu golü gec bulmuslar yanliz
yusuf erdogan falan topcu degil
katiliyorum saman alevi gibi o castillo ama yetenek var belli.

biraz baktim osmanli 2-3 iyi pozisyon buldu golü gec bulmuslar yanliz
yusuf erdogan falan topcu degil
katiliyorum saman alevi gibi o castillo ama yetenek var belli.

Ya Trabzon iyi oyuncu getirse bile başarı sağlayacak bir ortam yok . Bu sene transferleri de vasat , yerlileri ise rezil zaten .

Rize öne gecti

Ulan bu trabzonu ne öven üstün zekali vizyonlular vardi forumda,yok akilli iyi oyuncular aliyorlarmis,ozamanda yazmistim,yeni stadlarinda taraftarla bütünlesme olursa küme düsmezler

Akhisar 10 kisi kaldi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt