Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Trabzon tek kale maç yapıp gol atamıyor yine.

Akhisarin kalecisini yedek için alalım yazacaktım herif yumurtaladi :) az kalsın yediriyordu

Adam var adam gibi..

230820160009042027192.jpg

Sevdiğimiz bir abimizdir, janti adamdır. Kendi kalesine atarak kulübümüze de katkısı olmuştur geçmişte. Başarılarının devamını dileriz. :hat:

Trabzon on kişi. Aytaç kırmızı yiyerek haftaya yok.

Aytac kazmasi kirmizi gordu. Tertemiz ikinci saridan kirmizi adamin direk bilegine giriyor parazit.

Trabzon'a hardcore yapmamız lazım. Ersun'un ts'nin başında Arena'da bizi yendiği maçı hala unutmadım.

Del Valle hakikaten iyi topçu

Sezon sonu Yasini iteleyip onu alsak iyi iş yapmış oluruz.

Trabzon haftaya eksik olacak. Rahat bir maç bekliyorum.

Fenev yenilir ayrıca haftaya.

Antalya 1-1 Rize

Rizespor XI: Diallo, Orhan, Ümit, Oboabona, Ismael, Oğulcan, Robin, Petrucci, Jantscher, Ahmet İlhan, Kweuke
Gençlerbirliği XI: Hopf, Ahmet Oğuz, Ahmet Çalık, Kulusic, Uğur, Serdar, Selçuk, Khalili, İrfan Can, Rantie, Stancu

Stancu gecen hafta atamadi, bu hafta affetmezzzz

Ulan ne kayseriymis

Bunlara puan kaybettik mal gibi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu golleri atan Deniz geçen Beşiktaş maçında defansı az adamla yakaladıklarında topu hiç eden gerizekalı herif değil mi?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Deniz türüç bu sene iyi başladı. Kayseri deplasmanda maç çevirdi bu arada ulan eagle :)

swb
Bu golleri atan Deniz geçen Beşiktaş maçında defansı az adamla yakaladıklarında topu hiç eden gerizekalı herif değil mi?

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
deniz gecen sene dayaklik futbol oynayan adamdi. fenerle oynanan kupa macinda aptal gibi kendini attirdi kaybettik

ligde de 2 gol atabilmisti tüm sezon.

bu seneye cok iyi basladi. :hat: duran toplari ligde en iyi kullanan 3-5 oyuncudan biri ama oyun icinde zaman zaman kayboluyor, devamlilik sorunu var

umut bulut cikti öne gectik. bu adam lanetlik. memleketimin takimini bile batiriyor

gençlerin kaybetmesi iyi oldu , napoli maçı öncesi bjkden puan alacaklardır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt