Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batalla ve sürekli sonradan oyuna giren Jurquera ile sürekli oyunu akici hale getirip, her türlü skor katkisi veren ofansif orta sahalari var... Del Valle iyi, kubilay yetenekli, onun disinda ligin en kötü takimi belkide.

Son maclarini izlerken gayet zevk aldim

Bu sunu gosteriyor bizim orta saha ve sag kanat cidden sikinti

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Antalya asla ama asla bulunduğu yeri haketmiyor.İlk yarı sonunda ilk 10 içinde olabilirler.Çok ciddi çıkışa geçeceklerdir Rızayla beraber.Osmanlı ve Karabük ciddi düşüş yaşayacaklar.Özellikle Osmanlı 2-3 haftadır ciddi anlamda düşüşte.Allahtan eziklerle şu haftalarda değil de 2-3 hafta önce oynadılar.Şu haftalarda oynansa yine kolay bir 3 puan alırlardı.Karabükte ligin ilk haftasında bize oynadığındaki kadar sıkı bir takım görüntüsünü kaybetmiş.Kasımpaşa iyice çıkışa geçti ve bize denk gelecek.Herkesin uzak ara küme düşer leş gibi takım dediği takıma karşı yine ıkına sıkına bir maç oynayacağız.Osmanlıyla şu haftalarda oynamak vardı ama denk gelmiyorlar

Fikret Orman: "Türk insanı çok duygusal. CANER ALINACAK, ALINMALI.... yok öyle bir şey. Caner dönecek ve tekrar bizimle top oynayacak."

Bu nediyor lan? Tinerci diye bosuna demiyoruz. Kendi ile celisiyor

Fiko yine kafa aciyor

Fikret Orman: "Galatasaray, 100 milyon euro faiz ödeyeceğine bunu yapıyor ve doğru yapıyor. Ayıplanacak bir strateji değildir."

Fikret Orman: "Beşiktaş'ın piyasa itibarı yokken, terk edilmek istenen durumdayken kulübü aldık ama kimseye burayı satmamız lazım demedik."

Iyi hosta fiko borclar hep artiyor senin tarafta? Nasil duzeltmis oluyorsun bu durumda? Sadece sportif olarak basari var ama ekonomik olarak bir basari oldugunu soyleyemem

Alanyaspor-Antep maçının ismini bilmesem Alanyaspor'u Fildişi Sahili sanırdım. Bir takımda bu kadar fazla zenci olur mu ya..

hamza hocamiz karabukada koyup bizi gecicektir..

karabük macını izledim eger gecen hafta fırat fenerde oynamasaydı imkanı yok yenemezdi şikeciler karabük cok diri ısıran takım

hamza ırkçısının bursası 2.devrede ortasahadan cıkamadı mallar harun sayesinde farktan kurtuldular

Cidden Bursa bizden daha iyi hucum ediyor...

Olay yavas yavas Hamza>Rie olacak taktiksel bakimdan.

Hamza ve taktik he.

Vay arkadaş

Hamza ve taktik he.

Vay arkadaş

Hamza'ya taktiksel olarak demedim ama Rie'den bile basarili suana kadar ve dogal olarak millet taktiksel olarak demek ki hamza dogru isleri daha fazla yapiyor der Rie'ye bakarak. Simdi biraz Bursa macini izledimde suan bizden daha iyi hucum ediyorlar...

Yoksa Hamza mali bizden uzak Allah'a yakin olsun

süper ligde bugün oynanan 2 karşılaşmada berabere bitti. Osmanlı, Kayseri karşısında son dakikada beraberliği kurtardı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt