Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beter olun hamsiler.

Antalya eğer Rıza ile başlasaydı sezona şu an ilk 5'te olurdu. Kadrosu çok iyi.

Şu şerefsiz trabzonu yenseydik şimdi 8 puanla 17.sırada olacaklardı.Bizim 3puan kaybettiğimize değil bunların aldığına yanıyorum en çokta

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alanyaspor Kayserispor macinin hakemi bizim barisla yarisir bir performans sergilemis , once kayserinin net penaltisini vermeyip , sonra benzer pozisyonda (dogru olarak) alanyaya penalti caldi , ustune itirazi abartan kaleciyi atti

Esas skandal son dakika yasandi . Yuzde yuz gol pozisyonundaki adami dusuren kaleciyi herhalde 2 kaleci de atilmaz diyerek atmayip sari gosterdi . Skandal bir yonetim

Alanyaspor Kayserispor macinin hakemi bizim barisla yarisir bir performans sergilemis , once kayserinin net penaltisini vermeyip , sonra benzer pozisyonda (dogru olarak) alanyaya penalti caldi , ustune itirazi abartan kaleciyi atti

Esas skandal son dakika yasandi . Yuzde yuz gol pozisyonundaki adami dusuren kaleciyi herhalde 2 kaleci de atilmaz diyerek atmayip sari gosterdi . Skandal bir yonetim
Gayserisporlu musun

Manasız ve gereksiz maçlarla ilgili kafa ütüleme adetin de olmasa keşke

O zaman super ligde diger maclar diye baslik bulunmasin ,ben mi actim , ben mi 40 sayfa yazi yazdim. Bjk ve FB nin maclari icin ayri baslik var , bu baslikta kastamonusporun maclari mi tartisilsin diye acildi

Arzu etmedigin mesajlari okumamayi yeglersen daha isabetli olur kanisindayim ,madem rahatsizsin bu hususta ,en guzel yol

Karabük 1-0 önde Yatabere ve Antep 10 kişi kaldı farka gider bu maç Traore çoşar.

renktaş

yazdıklarının çoğuna katılıyorum fakat sanırım son paragraftaki yeni kuralın bir sonucu, artık penaltı olan pozisyonlarda ihlali yapan oyuncu bariz gol şansını engelliyor olsa bile topla oynama niyeti varsa sarı kart ile cezalandırılıyor , o pozisyonda da kaleci topa hamle yaptığı için vermemiş olabilir

M.S | Akhisar Belediye 1-0 Kasımpaşa

kasimpasaya koyariz ya. Sneijderin kendini bulmasiyla birlikte önde daha iyi oluruz

Yarın Gençlerbirliği, Trabzonspor'u yener inş.

Hamsiler kümeye!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt