Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pazar günkü Akhisar-Rize müsabakasında sarı kart sınırında olan Ismail,Obabona,Petrucci,Saadene,Kweuke,Janstcher isimli 6 Rizeli topçudan hiçbiri kart

1V8vyB.png

Takım 1-0 geride şuan topunun görmesi lazım.

Antalya fb'yi altına alacak bi kaç haftaya.

Antalya bu gidişle Fener'i geçecek lan hahahah :asd22:

Rıza bu maçı da kazanırsa fb ile iki puan kalacak. 8.hafta sonunda sadece ve sadece 3 puanları vardı. Herkes kümede kalır mı acaba derken Avrupa'ya gidecekler.

Tudor'u, Abdullah'ı övüyoruz falan ama Rıza hoca ayrı boyuta geçti. 13-14 senedir bu ligi izlerim daha önce bu kadar etki eden bir hoca görmemiştim.

Nasil bir hafta la.
Antalya böyle bitsinde kuslari gecsinler bir kac haftaya
Her diledigimiz skor geliyor suana kadar.

Insallah aksama hayal kirikligi olmaz

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Rıza bu maçı da kazanırsa fb ile iki puan kalacak. 8.hafta sonunda sadece ve sadece 3 puanları vardı. Herkes kümede kalır mı acaba derken Avrupa'ya gidecekler.

Tudor'u, Abdullah'ı övüyoruz falan ama Rıza hoca ayrı boyuta geçti. 13-14 senedir bu ligi izlerim daha önce bu kadar etki eden bir hoca görmemiştim.
Aynen öyle geçen sene ptt de Engin İpekoğlu acayip bi seri yapmıştı 1.lig tarihinde öyle bi seri yoktur

Bence de Riza kötü bir teknik direktör degil ama (has) Besiktasli oldugu icin kafadan kaybediyor direkt.

Aynen öyle geçen sene ptt de Engin İpekoğlu acayip bi seri yapmıştı 1.lig tarihinde öyle bi seri yoktur

aynen o da küme düşme hattından alıp 20 maçta 16 veya 17 galibiyet alarak 3 hafta kala şampiyon yapmıştı. Ama süper ligde hiç hatırlamıyorum.

4 büyüklerden biri olsa yine abartmam ama Antalyaspor ile 11 maçta 28(bu maçı kazanırsa) inanılmaz bir şey.

Bence de Riza kötü bir teknik direktör degil ama (has) Besiktasli oldugu icin kafadan kaybediyor direkt.

Şifo,Samet vs. gibi aşırı fanatik değil ya. Hatta bence bize daha çok sempati duyuyor. Bize karşı maçlarda genelde yenilirken Bjk'den hep puan almıştır.

Antalya'nin 1-2 hafta sonra düsüse gecmesi lazim derbi sonrasi bizimle maclari var

Şifo,Samet vs. gibi aşırı fanatik değil ya. Hatta bence bize daha çok sempati duyuyor. Bize karşı maçlarda genelde yenilirken Bjk'den hep puan almıştır.

Baktim simdi bize ve Fener'e karsi daha fazla mac kazanmis Besiktas'a göre. Besiktas'i 18 macta 3 defa yenmis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt