Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk Başakşehir Fener resmen hep birlikte bize dediler ki,biz şampiyon falan olamayız buyur sen şampiyon ol.Bu fırsatı tepersek altından kalkamayız bu sezon,3 puan şart.

Bu ortamda bu muazzam sartlarda Kayseriyi yenemiyorsak sampiyon da olmayalim zaten. Yok Sneijder eksik yok bu eksik su eksik diye bahaneler de kabul edilemez artik.

Cikip tokati basip herkese Aslanin kükredigini göstereceksin. Kayseriyi her türlü geceriz diye düsünüyorum bugün de asil sorun Rize maci, eger iki mactan 6 puan cikarirsak acayip birsey olacak. Besiktasi darmadagan ederiz o zaman Arena da.

Bu ortamda bu muazzam sartlarda Kayseriyi yenemiyorsak sampiyon da olmayalim zaten. Yok Sneijder eksik yok bu eksik su eksik diye bahaneler de kabul edilemez artik.

Cikip tokati basip herkese Aslanin kükredigini göstereceksin. Kayseriyi her türlü geceriz diye düsünüyorum bugün de asil sorun Rize maci, eger iki mactan 6 puan cikarirsak acayip birsey olacak. Besiktasi darmadagan ederiz o zaman Arena da.

Uğur bana gülmüştü de,şaka maka Bjk derbisinden sonra lider olacağız gibi. :D

Konyaspor 1-1 Antalyaspor

haşofmanlı maçtan sonra mesleği bırakma noktasına geldiğinden bahsedecek mi acaba

Fenerbahçe,Osmanlı,Bursa,Trabzon,Antalya ve Konya arasında müthiş bir 4.lük yarışı olacak kalan haftalarda.

C4eTJaiXUAE6ln4.jpg

Şerefsizler kuponum yattı Antalya rahat bir galibiyet alıyordu

adana ve antepin bu ligde isi yok. 2side düsmeyi hak ediyor

mal ordusu adana ileriye 1 top gönderemedi

fizik gücleri yerlerde

Futbol Arena ‏@futbolarena
PFDK, Bursaspor ve Atiker Konyaspor'a 1'er maç seyircisiz oynama cezası verdi.

C44Du80WEAAH4TV.jpg

Harun, Ertuğrul, İsmail, Sivok, Onur, Faty, Şamil Çinaz, Batalla, Del Valle, Deniz Yılmaz, Stancu.

Bursa 10 kişi Deniz kırmızı kart gördü

-Tapatalk-

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt