Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PAF takimimiz yardiriyor gercekten, accayip baskili oynuyorlar... Alanya topu kapmadan etraflarinda 2-3 tane Paf takimimizin oyuncusu beliriyor...

Alanya 2 degisiklik birden yapti dk 41

Bizim eksiğimizi buldum ben beyler.

Vagner Love tarzı hızlı defansa pres yapan, fırsatçı bir forvetimiz yok.Eren ve Podolski ağır kalıyorlar çok.

TS devre arası yaptığı transferleri sezon başlangıcında yapsaydı şimdi en büyük şampiyonluk adaylardan birisi olurdu

Bu trabzon ne zaman iddaa oynasam yakıyor beni.

0/1 yazacaktım ilk yarı kesin atarlar dedim 1/1 yazdık yattık.

0/1 gelecek oranı da daha yüksekti. :38573:

Trabzonspor, Alanyaspor maçının ilk yarısında 26 kez rakip ceza sahasında topla buluştu ve bu sezon ilk yarılardaki en yüksek sayıya ulaştı.

Bu trabzon ne zaman iddaa oynasam yakıyor beni.

0/1 yazacaktım ilk yarı kesin atarlar dedim 1/1 yazdık yattık.

0/1 gelecek oranı da daha yüksekti. :38573:

x-x bitecek bu mac rdas... Trabzon atacak gibi durmuyor... Yani oyun olarak baskili felan oynasalar, pozisyonlara girseler bile harcayip duruyorlar... Atarsa Alanya atar bitane yoksa 0-0 bitecek gibi duruyor...

(Ben TS 1 vermistim, ben verdigim icin yenemeyip bize ayak uyduracaklar :asd:)

Bu Rodallega cenabet cikmis maca... Tek basina hic yoka 5 pozisyon harcadi adam

Haydar Muslera moduna geçmiş.

Trabzonspor, 70 dakikada 18 şut deneyip 7 isabet buldu ama henüz Haydar Yılmaz'ı geçemedi.Rodallega'ın 5'i isabetli 7 şut denemesi var.

Trabzonun bekleri (Mas-Pareira) cok iyi oynuyorlar.. Gecende denk gelmistim o zamanda dikkatimi cekmislerdi... Aynisi Okay - Onazi icinde gecerli, cok uyumlular.
Ama su Dame Ndoye midir nedir, ondan bi cacik olmaz gibi

Cenki postalayıp Değirmenci yahut Haydarı takımımıza kazandırmak lazım

Trabzonun bekleri (Mas-Pareira) cok iyi oynuyorlar.. Gecende denk gelmistim o zamanda dikkatimi cekmislerdi... Aynisi Okay - Onazi icinde gecerli, cok uyumlular.
Ama su Dame Ndoye midir nedir, ondan bi cacik olmaz gibi

Formda olduğu sezon alacaklardı kaçırmayacaklardı Danimarka'da harikalar yaratıyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt