- 27 Ocak 2010
- 139.354
- 105.686
- 5.648
1-1 N'Doye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sana günde 2 doz Dursun'dan kurtulma ilacı öneriyorum.Dursun kör etmiş seni.Hala Trabzon bizi geçer diyebiliyorsun ya,koptum orda.![]()
Realistlikten taviz vermemeye özen gösteririm.
Beşiktaş'ı geçeceğimize inanıp 8 puan farkın 5'e düşme ihtimali varken bunun gerçekleşmeyeceğini düşünmek matematiğe haksızlık olur.
2004-2005 sezonunda 31. hafta 4 puan farkla öndeyken lig sonunda Trabzon bizi geçip CL'den etmişti.
Bjk'yi de geçemeyiz,arkadakiler de bu saatten sonra zor geçer.Antalya kazanacaktı kendi maçını bizi geçmek isteseydi.Kazansalardı muhtemelen onlar da Trabzon da geçerdi.Kaybettiler farkı açtık.
Bizim bitireceğimiz pozisyon belli bana göre,3. lük.Kupayı Başakşehir alırsa 5. olan da Avrupa'ya gider,Fener ciddi anlamda ilk 5 dışında kalabilir onlarda durum tamamen karışık.
3. Olacagimizi aylar evvel isaret etmistim beni kutla.Bjk'yi de geçemeyiz,arkadakiler de bu saatten sonra zor geçer.Antalya kazanacaktı kendi maçını bizi geçmek isteseydi.Kazansalardı muhtemelen onlar da Trabzon da geçerdi.Kaybettiler farkı açtık.
Bizim bitireceğimiz pozisyon belli bana göre,3. lük.Kupayı Başakşehir alırsa 5. olan da Avrupa'ya gider,Fener ciddi anlamda ilk 5 dışında kalabilir onlarda durum tamamen karışık.
Çok su akar daha ben 4. olacağımızı düşünüyorum ama 6. da olabiliriz belli olmaz.
İlk 2 imkansıza yakın, lakin o bile olabilir. Trabzon maçını kazanamazsak takım dağılır.
Geçen seneki gibi başıboşluk yaşayacağımızı düşünmüyorum Tudor faktörü ile.2 galibiyet 1 puan kaybı 1 galibiyet 1 berabere tarzı gidip 3. lüğü koruruz gibime geliyor.Geçen yıl hem puan farkı azdı alttakilerle hem de takım sürekli hoca değiştirmekten kırılganlaşmıştı.
Kaldı ki,3. olsak da 4. olsak da bana göre pek bir farkı yok.Fener bizim önümüzde olsa ne olacak,veya biz onların önünde olsak ne olacak şampiyon olamadıktan sonra?1 ön eleme daha az veya daha fazla oynarız o kadar.Senaryoyu tek değiştiren olay Başakşehir'in 2. olup kupayı da alması olur,o seçenekte öneleme oynamaktan kurtuluyoruz 3. olursak.
4. olursak sezonu 25 gün erken açıyoruz. Son 10 sene erken açıp ligi şampiyon bitiren takım yok.
2006-2007:Fenerbahçe (Son 10 sezona dahil değil aslında ama 3 kağıt yapalım.)
2010-2011:Fenerbahçe
2013-2014:Fenerbahçe
Sezonu erken açıp şampiyon olan takımlar.Haklısın,istatistiklere bakıldığında öyle görünüyor da açıkçası çok umursadığım bir detay değil.Her halükarda gelecek yıl şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.2019'a kadar şampiyonluk yok bize.
Kupayı Başakşehir alırsa 5. olan da Avrupa'ya gider,Fener ciddi anlamda ilk 5 dışında kalabilir onlarda durum tamamen karışık.
Trabzon'u kazanıp, Antalya da BJK'ye çakarsa şampiyonuz. Not edin.