Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adamlar öne geçti. Haftaya da yenerse fark sadece 4.5.

Dursun kalırsa 2021'e kadar olamayız.

Dursun'a Riva pastasını yedirmezler,2018 Mayıs'ta Dursun bakkal'a elveda deriz.

Geçsin.Dursun'a olan nefretinden hep en kötüsünü düşünüyorsun,bana öyle geliyor veya.Şimdiden gelecek sezonun planlamasına başlamak lazım.Tudor'un önünde 10 maç,istediğini oynatsın kim yeterli kim yetersiz hangi sistemi düşünüyor paha biçilmez bir fırsat.Hiçbir puan galibiyet beklentim yok derbi dışında.Zaten en kötü 4. oluruz bundan sonra.Avrupa Ligi'nde iş yapabilecek potansiyelli bir takım kuralım yeter.Yönetimden umudum yok ama Tudor bastırırsa o bir şeyler yaptırabilir.

Bjk'yi de geçemeyiz,arkadakiler de bu saatten sonra zor geçer.Antalya kazanacaktı kendi maçını bizi geçmek isteseydi.Kazansalardı muhtemelen onlar da Trabzon da geçerdi.Kaybettiler farkı açtık.

Bizim bitireceğimiz pozisyon belli bana göre,3. lük.Kupayı Başakşehir alırsa 5. olan da Avrupa'ya gider,Fener ciddi anlamda ilk 5 dışında kalabilir onlarda durum tamamen karışık.
Fenerin ligi bizim 2-3 puan üstünde bitireceğinden şüphem yok

2006-2007:Fenerbahçe (Son 10 sezona dahil değil aslında ama 3 kağıt yapalım.)
2010-2011:Fenerbahçe
2013-2014:Fenerbahçe

Sezonu erken açıp şampiyon olan takımlar.Haklısın,istatistiklere bakıldığında öyle görünüyor da açıkçası çok umursadığım bir detay değil.Her halükarda gelecek yıl şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.2019'a kadar şampiyonluk yok bize.

Mesele sezonu erken acmak degil.Mesele sezonu erken acip hem Avrupa'da hem ligde devam etmek.

Fb 2011 ve 2014'te Avrupa'dan cok erken elendigi veya ihrac aldigi icin ligi alabildi.Sadece 2007 uyuyor bu tanima.Onda da 70 puan gibi cok dusuk bir puanla sampiyon olmuslardi.

bu sokuk hamsilere ceza yokmu lan
sene basinda bize vermislerdi . Sokuk tff

Mesele sezonu erken acmak degil.Mesele sezonu erken acip hem Avrupa'da hem ligde devam etmek.

Fb 2011 ve 2014'te Avrupa'dan cok erken elendigi veya ihrac aldigi icin ligi alabildi.Sadece 2007 uyuyor bu tanima.Onda da 70 puan gibi cok dusuk bir puanla sampiyon olmuslardi.

Bir de erken açmaktan kasıt nedir tam olarak,2007-2008'de de 2 ön eleme oynadık misal ama şampiyon olduk.Fener 2009-2010'da aynı şekil son maçta kaçırdı şampiyonluğu.Bu istatistik ne derece sağlıklı bilgi verebilir ki bize?

Hamsi oğlu hamsiler

Bir de erken açmaktan kasıt nedir tam olarak,2007-2008'de de 2 ön eleme oynadık misal ama şampiyon olduk.Fener 2009-2010'da aynı şekil son maçta kaçırdı şampiyonluğu.Bu istatistik ne derece sağlıklı bilgi verebilir ki bize?

O sene tarihimizin en rezil Avrupa performansıdır herhalde.

Sion'a yenildik, gruo tarihin en basit gruplarından biriydi zor bela çıktık. Bir tek Leverkusen maçını kastık içeride.

avrupa'ya gidemeyeceğiz zaten. Fener'de gidemez büyük ihtimal. Bunlar gidecek gibi.

Devlet baya para verdi bunlara. 3 senedir bu kadar para harcayan takımın normalde batması lazım.

Cimbom trabzona nasıl gelecek mi :D

Sizin uşaklar bizim deplasmana nasıl girdilerse bizde gireceğiz.

O sene tarihimizin en rezil Avrupa performansıdır herhalde.

Sion'a yenildik, gruo tarihin en basit gruplarından biriydi zor bela çıktık. Bir tek Leverkusen maçını kastık içeride.

Prandelli'li ŞL macerası ile o muhtemelen,ön elemelerde elendiğimiz Tromsö ve Karpaty Lviv eşleşmelerini saymazsak.

Prandelli'li ŞL macerası ile o muhtemelen,ön elemelerde elendiğimiz Tromsö ve Karpaty Lviv eşleşmelerini saymazsak.

O grup zordu. Anderlecht'den 4 puan alabilirdik sadece. Trömso şans maçı ama o maçı alsak grupta elenirdik ve ligi alamazdık.

Lviv senesi tarihimizin en dip sezonu o maçı da Hakan Balta hediye etti. İlk maçı da o hediye etti gerçi.

bu küfürleri haftaya bi taraflarına tıkarız umarım

Sezonu Temmuz ayinda aciyorsan erkendir.

2007-2008'de erken actik ama grupta 4 mac yaptigimiz icin simdiki kadar yorucu degildi ve Fb de Avrupa'da vok iyi ilerlediginden ligde puan kayiplari yasamisti.

2010'da da fb olamadi zaten.

Ben inaniyorum bu olaya.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt