Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabükspor XI: Ahmet Şahin, Paul Papp, Dany, Barış, Latovlevici, Skulason, Tanase, Ceyhun, Bliznichenko, Ermin Zec, Seleznov
Osmanlıspor XI: Karcemarskas,Thiago Pinto, Numan, Vrsajevic, Prochazka, Regattin, Ndiaye, Mehmet, Bifouma, Aminu Umar, Webo

Akhisar XI: Lukac, Mustafa, Miguel Lopes, Ömer, Caner, Custodio, Olcan, Soner, Özer, Vaz Te, Cikalleshi
Gaziantepspor XI: Paulo Victor, Musa, Pedroso, Reis, Barış, Ben Hatira, Marcinho, Davy Angan, Thiam, İlhan Parlak, Ghilas
Bir haftadır beklediğim maçlar geldi demek

Dalga geçiyorsun da,STSL fanları sporseverler de var burada.
Ya ben EsEs için TFF 1.Lig izliyorum ne diyorsun :D

Tabiki bizimki geyik... Bir takım ile bağlantın olduğu vakit tabiki izlersin ve LaLiga yahut EPL den daha "güzel" gelir sana. Herşey taktik kalite değil elbette.

Son düzenleme:
Ya ben EsEs için TFF 1.Lig izliyorum ne diyorsun :D

Tabiki bizimki geyik... Bir takım ile bağlantın olduğu vakit tabiki izlersin ve LaLiga yahut EPL den daha "güzel" gelir sana. Herşey taktik kalite değil elbette.

Hayır,işin içinde Galatasaray veya herhangi bir memleket takımı olmadan da lig maçlarını izleyenler var.Ligimiz taktik açıdan kalite açısından zayıf ama heyecan ve rekabet açısından fena değil.

Hayır,işin içinde Galatasaray veya herhangi bir memleket takımı olmadan da lig maçlarını izleyenler var.Ligimiz taktik açıdan kalite açısından zayıf ama heyecan ve rekabet açısından fena değil.
Saygı duyarım...ama duygusal bir bağ olmadıkça, BEN izlemem TR Ligini.

Saygı duyarım...ama duygusal bir bağ olmadıkça, BEN izlemem TR Ligini.

Tabi ki zevkler ve renkler tartışılmaz misal yazdığın şey basketbolda bende de var.Galatasaray olmasa hayatta Avrupa basketbolu izlemem NBA dururken.Yani nasıl Avrupa basketbolu izleyenler varsa hiçbir taraf tutmadan,aynı şekil futbolda da var.Genelleme yapmak pek doğru değil o yüzden.

SUPER ligi sevmeyen, benimle ahbabca bir iliski icerisinde bulunamaz

Dunyanin en guzel ligini sevmeyen zircahiller goruyorum.Asigiyiz bu ligin.Bunu herkes boyle bilsin.

Super ligimizi sevmeyen cimlerde erkeklerle satranc fln oynamaktan keyif alır.

Gol: Akhisar Belediyespor 1-0 Gaziantepspor (Cikalleshi 44')

ulan şikalleşi ne hain adamsın beşiktaşı şampiyon mu yapıcan

GOL! (Cikalleshi 58') Akhisar Bld. 2-0 Gaziantepspor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt