- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ligden ciddi ciddi bir şey olmaz ya. Alanyaspor, Susiç'i kovmuş. Görende tarihleri şampiyonluklarla dolu sanacak. Adam gayet akıcı,hücum futbolu oynatıyordu. Puan olarak da iyisin. Love,Fernandes sakat kaç haftadır.
Umarım küme düşersiniz de kurtuluruz böyle kafadan. Bizim ülkemizde istikrar,sabır diye bir şey yok.
Tudor'u neden bu kadar savunuyorsun diyorsunuz ya.. İşte bu yüzden. Bu kafalar Türk futbolunu bitiren kafalar. Bu kadar para harcamamıza rağmen yıllardır başarısız olmamızdaki etken işte tam olarak bu. İstediğin kadar tesis yap,transfer yap, zihniyet değişmezse bir şey olmaz.

Bana son on senede piyasaya çıkmış olup, bir iki sezon parlama ile kalmayıp, kendini devamlı geliştiren 23 tane Türk futbolcu sayar mısın lütfen? Gurbetçi oyuncular dışında, Türkiye'de yetişmiş olan.ne alaka şimdi?? Ben sadece Galatasaray'dan bahsetmiyorum farkındaysan. Türk futbolunu bitiren kafalar diyorum. O gitsin, bu gelsin kafasıyla nereye kadar?? Her sene 30'dan fazla hoca çalışıyor. Sence bu normal mi?
Dünya Kupalarına gidememe sebebimiz de bu işte. Bütün elemeler boyunca en fazla oyuncu kullanan takımız. Hep o kötü, bu gelsin dediğimiz için. İzlanda neden başarılı peki? 5-6 senedir aynı oyuncularla, kendi,basit sistemleriyle oynuyorlar. Bunu anlamıyoruz işte. Lucescu'da gider, başkası gelir ama bu zihniyet sürdükçe o da başarısız olur.
Biz nasıl başarılı olduk bir dönem? Aynı oyuncularla 95'den beri devam ettik ve o oyuncular 2002'de zirve yaptı. Galatasaray 4 senenin sonunda UEFA şampiyonu oldu. Pat diye olmadı.
Bugün Tudor gider, başkası gelir. Çözüm bu mu yani? Buysa gitsin tamam.
Bugün Kayseri maçı kritik bu kadar eksiği olan Akhisar karşısında kazanırlarsa 30 puanla 3.lüğe yükselecekler.
Kayseri deplasmani cok zor olacak bizim için. Sol bek sol ön almamız şart.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi