Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizde kazandigi her kupa icin 1 gol atar Antalya

yani 3

malatya-hamza-hamzaoglu-ugur-getirdi-sampiyon-galatasaray_a0f1992e0afa5db6ad01.jpg

Kim ne derse desin adam kisitli kadrolarla bir sekilde basariya ulasiyor

Bursa'nin durumu ortada,ayni sonuclari Hamzaoglu alsa bursa taraftari sahaya inmisti

Daha önce Hamza hakkında bir tespit okumuştum burada, çok doğru bence de. Can BÜYÜK sanırım yazan. Bu adam çok büyük mazoşist. Kısıtlı, çöp kadrolarla, acı çekerek oynamaktan zevk alıyor. Ama bir şekilde sonuç alabiliyor. Olur da kovulursa veya görevi bırakırsa kendisinden sonrası tufan. Bizde ve bursa'da çok net gördük bunu.
Evet ben demiştim bunu :hat:

sent via GSC

Bu arada adem çakar nerelerde yahu?
Varmı bilen? Marjinal eksikliği var forumun

Çok sabırlı bir kardeşimizdi, Allah selamet versin. Ancak Belhanda konusunda sarfettiği onca gayrete rağmen bizleri aydınlatamayacağını anlamak suretiyle aramızdan ayrılmış olduğunu zannediyorum. Umarım döner, eksikliğini hissetmemek mümkün mü?...

Karabük'ten sonra düşecek 2.takım Alanya olur Love bunların herşeyiydi

Şu emre akbabayı araya girelim de kapalım başaktan ya heba olmasın çocuk zaten yabancı sınırını getirecekler yakın zamanda Fatih hocam ayarla birşeyler

30' Kasımpaşa 0-0 Akhisarspor

30' Osmanlıspor 0-1 Kayserispor

Osmanlı düşerse şampiyon olmuş kadar sevinirim.. Siyaset takımları bitmeli artık.

Osmanlı
Karabük
Konya

Ama bence

Karabük, Akhisar ve Alanya gidecek.

Ümraniye geliyor işte. Ankaragücü'de Melih Gökçek takımı oluyor yine. Ona yanladılar. Bu sene kaç tane oyuncu geldi oradan.

Bu trezeguet ye dikkat etmek gerekir bizim maçta. Çok tehlikeli adam

Osmanlı artık düşer busezon. Kurtarıcı diye batdalı transfer eden takım düşsün zaten. Kadrosu çok kötü. Konya kadrosuyla, antalya hamzaoplu farkıyla kurtarır. Bence küme düşecek takımlar,
Alanya
Osmanlı
Karabük
Böyle olacaktır. Sürpriz ise akhisarolur.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt