Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pasa'nin kaleci yedek.Bursa kazanir.

Erayi ne ara pasaya iteledik

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Bana göre Konya artık düşmez. Fikstür olarak da zor fikstürleri yok. Büyük ihtimal Gençlerbirliği,Osmanlı,Alanya üçlüsünden ikisi düşecek.

2015te antep ve akhisarın da bi hedefi yoktu ama bjkden puan aldılar.saydıgın takımlar fena takım değil
kendi sahalarinda elbette bir kac puan alirlar ama deplasmanda hedefi olan takimla karsilastiklari zaman puan alma ihtimalleri düsük.

Bana göre Konya artık düşmez. Fikstür olarak da zor fikstürleri yok. Büyük ihtimal Gençlerbirliği,Osmanlı,Alanya üçlüsünden ikisi düşecek.

Konya bencede düşmez paşa, karabük ve göztepe maçları var rahat alırlar haftaya antalya maçları var zor geçicek 1 puan alsalar bile yeter.

Osmanlı banko düşecek fikstürü zor baya, yanına kimi alıcak bakalım.

Konyaspor'un en büyük avantajı daha bir Karabük maçının olması. Üstelik o da deplasman maçı.

Fener dışında hep kendi dişine göre veya amaçsız takımlarla oynayacak ki Fener maçı da son hafta oynanacak ve Fener'in başında hepimizin sevdiği Aykut hoca var.

Haftaya Antalya'dan alacakları 1 puan ve sonrasında deplasmanda zayıf olan Paşa galibiyetiyle iş hemen hemen bitmiş olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Konyaspor'un en büyük avantajı daha bir Karabük maçının olması. Üstelik o da deplasman maçı.

Fener dışında hep kendi dişine göre veya amaçsız takımlarla oynayacak ki Fener maçı da son hafta oynanacak ve Fener'in başında hepimizin sevdiği Aykut hoca var.

Haftaya Antalya'dan alacakları 1 puan ve sonrasında deplasmanda zayıf olan Paşa galibiyetiyle iş hemen hemen bitmiş olur.

HTC U11 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osmanlı'nın fikstürü inanılmaz zor. Fener dep,Trabzon ,Gençlerbirliği dep,Başakşehir,Alanyaspor dep,Beşiktaş,Akhisarspor dep.

Bana göre Osmanlı kalırsa büyük mucize başarır.

Maç dünkü Everton Liverpool maçindan daha keyifliydi
Transfermarkt sayfasini yöneten beyinsizler bizim ligin degerini sürekli düsürmesine ragmen seyir zevki inanilmaz artti. Bizim ligden daha degerli görünen Portekiz, Rusya ve Hollanda ligleri bu kadar zevk vermiyor.

Akhisarın en iyi hucum oyuncusu salakça sarı görerek bjk maçında cezalı duruma düşmesini bildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt