Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sergen niye oyuncu degistirmiyorsa artik elinde oyuncu olmasa neyse Hamza gibi.

Öyle bi geri pas attılar ki Boffin kırmızı görebilirdi 90'da. Aşortmanlı hocam maçı Cübbeli'yle beraber izliyo heralde.

ve maçlar bitti. Bursa artık resmen ateşte. Konya-Antalya maçının berabere bitmesi ikisi içinde iyi sonuç bence. Antalya farkı korudu, Konya ise deplasmanda yenilmedi.

Göztepe ise kazanarak 5.lik şansını sürdürdü.

Haftaya bursa karabük maçını alamazsa ateş hattına tam girer ama alırlar herhalde o kadarda olmaz ya karabük.

bursa takimini sahaya süren eleman kimse agir irkci herhalde. furkan soyalple yusuf erdoganla falan nasil gol atacaksin ki sen kanatlari bunlardan kuruyorsun. golün asistini yapan ve golü atan oyuncu da sonradan oyuna giren iki yabanci. hadi attiklari gol cok böyle ahim sahim gol olmasa da neticeye bakmak lazim.

ilk golü yediren adam da 2-3 haftadir le guenin forma vermedigi yerli ertugrul ersoy. eli ayagi tutan ne kadar yerli varsa oynatmis görünüyor yeni eleman, ekong yedek olduguna göre oynayacak durumdaydi. utanmasa sow'u almak yerine kubilay veya sinani alacakti.

imdatlarina karabük maci yetismeseydi simdi osmanli ile birlikte en ciddi düsme adayi bursaspordu.

Yeniden Uefa potasına girmemiz ile ilgili hislerin?
hayirdir trabzon ligden mi cekildi de potaya girdiniz? adamlar yarin kazanirsa havaniz kalmaz, okay kazmasi ve ofsayt krali burak olmadigina göre top oynama ihtimalleri epey yüksek. ayrica kayseri bile önünüzde :D

hayirdir trabzon ligden mi cekildi de potaya girdiniz? adamlar yarin kazanirsa havaniz kalmaz, okay kazmasi ve ofsayt krali burak olmadigina göre top oynama ihtimalleri epey yüksek. ayrica kayseri bile önünüzde :D

Osmanli'yi galibiyetinden oturu kutlarim.

Yarın ölümüne trabzonluyuz. Osmanlı puan almamalı. Basak maçı ölüm kalım maçı olmalı.

Yarın ölümüne trabzonluyuz. Osmanlı puan almamalı. Basak maçı ölüm kalım maçı olmalı.

1 puan alip Kayseri'yi de Uefa potasina soksalar daha iyi olmaz mi Kayseri'nin basak maci oncesi?Osmanli'nin 1 hafta sonra Gencler'i yenecegini sanmiyorum deplasmanda.Basak maci yine olum kalim maclari olur.

1 puan alip Kayseri'yi de Uefa potasina soksalar daha iyi olmaz mi Kayseri'nin basak maci oncesi?Osmanli'nin 1 hafta sonra Gencler'i yenecegini sanmiyorum deplasmanda.Basak maci yine olum kalim maclari olur.
Kayseriden cacık olmaz ben osmanliya kilitlenmiş vaziyetteyim. Hislerime göre osmanlının bize çok faydası dokunacak.

Kayseriden cacık olmaz ben osmanliya kilitlenmiş vaziyetteyim. Hislerime göre osmanlının bize çok faydası dokunacak.

Osmanlı'nın Fener'e ve bize faydası dokunacak. Ama 2 maçı alamazsa üst üste ligde kolay kolay kalamaz. Trabzon maçı berabere, G.Birliği beraberlik veya galibiyet alsın. O maçlara motive çıksınlar.

Kayseri maçı da önemli haftaya Başakşehir'in.

Baktim da Osmanli ilk yari Alanya'yi 3-0 yenmis.1 puan alirlarsa fark 3'e yani 1 maca iniyor.4 kalsa daha iyi olabilir dedigin gibi.Alanya'yi tedirgin etmek iyi olmaz bizim mac oncesi.Konya'ya karsi ikilide ondeymis Alanya.Aslinda 1 maclik yenilgi kredileri var Osmanli puan almazsa.

Deplasmandaki kekolugumuz yuzunden neleri hesapliyoruz yaw.

Osmanlı'nın Fener'e ve bize faydası dokunacak. Ama 2 maçı alamazsa üst üste ligde kolay kolay kalamaz. Trabzon maçı berabere, G.Birliği beraberlik veya galibiyet alsın. O maçlara motive çıksınlar.

Kayseri maçı da önemli haftaya Başakşehir'in.

Trabzona yenilsin, gençlerle beraber kalsin veya yensin. Basak maçına 6 puan alıp rahat da çıkmamalılar 0 çekip çökmüş vaziyette de çıkmamalılar. Iki maçta iki beraberlik de olabilir. Ligten düşsünler zaten istediğim de o sadece basaka celme taksinlar yeter. Bjk macinda bize beraberlik opsiyonu dogar.

Osmanlı ve Kayseri lig sonunda şükranlarımızı sunabileceğimiz ekipler olabilir

Trabzona yenilsin, gençlerle beraber kalsin veya yensin. Basak maçına 6 puan alıp rahat da çıkmamalılar 0 çekip çökmüş vaziyette de çıkmamalılar. Iki maçta iki beraberlik de olabilir. Ligten düşsünler zaten istediğim de o sadece basaka celme taksinlar yeter. Bjk macinda bize beraberlik opsiyonu dogar.
bu trabzonlularin galatasarayin lehine bir is yaptigi görülmemistir son zamanlarda. ona göre temkinli olmak lazim.

onur
pereira hubocan durica novak
kucka abdülkadir
yusuf sosa ndoye
rodallega

sakat ve cezalilardan sonra söyle bi kadro cikarabilir riza düsük ihtimal de olsa. yedekte bi tek bero ile olcay olacak. osmanliyi cok rahat gecmesi gereken bir kadroya sahipler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt