Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu şu maça bakıp nasıl yenildik , gol atamadık demeyin tamam bende çok sövdüm ama ümitin işi bu büyüklerden puan alıp küçüklere yatmak.

Gb 2 bjk 1
fb 2 gb 2
akbil 1 gb 1

Bazen çok şaşıyorum sizlere tamam alsak şampiyonduk katılıyorum ama köpek gibi def yaptılar o maçta.

Böyle mantık mı olur abi. Adam tabi defans yapacak. Senin onu aşman lazım. Bunu aşmanın yolu da belli. Eskisi gibi 2 tane 1.90'lık forvete şişirmek değil.

Stoperleri orta sahaya doğru çıkarırsın,bekleri kanatlara yayarsın,açık oyuncularını ceza sahasına sokarsın,şut tehdidi yaratırsın vs.

Bursa'ya bir uyduruk penaltı daha çalındı

Yahu şu maça bakıp nasıl yenildik , gol atamadık demeyin tamam bende çok sövdüm ama ümitin işi bu büyüklerden puan alıp küçüklere yatmak.

Gb 2 bjk 1
fb 2 gb 2
akbil 1 gb 1

Bazen çok şaşıyorum sizlere tamam alsak şampiyonduk katılıyorum ama köpek gibi def yaptılar o maçta.
Ankara'da başakşehir'i de yendiler. Bizim maça benzer bir senaryoyla hem de. 90 dakika kapanıp Attamah'ın bir hatasıyla uzatmada atıp kazandılar. Canlı izlemiştim büyük bir eziyetti. :D

Böyle mantık mı olur abi. Adam tabi defans yapacak. Senin onu aşman lazım. Bunu aşmanın yolu da belli. Eskisi gibi 2 tane 1.90'lık forvete şişirmek değil.

Stoperleri orta sahaya doğru çıkarırsın,bekleri kanatlara yayarsın,açık oyuncularını ceza sahasına sokarsın,şut tehdidi yaratırsın vs.

Alla alla ben ne diyorum sen ne diyorsun ben eren girdi doğru mu dedim şu maçta ki gb ye bakıp bizim maçtakiyle karşılaştırmak yanlış diyorum.

Gb 2 bjk 1
fb 2 gb 2
akbil 1 gb 1

çoluk çoçuk salla.

Gb 2 bjk 1
fb 2 gb 2
akbil 1 gb 1

Şair burda tamam küme düşen takıma yenildik eyw da bu küme düşen takım rakiplerimize de çelme çaktı diyor

Bursa küme düşecek diyenler vardı. Hiç mi açıp fikstüre bakmıyor bunu diyenler. Adamların Karabük maçı var. O maç zaten 3 puan yaz. Geri kalan maçları yenilse bile düşmez. En rasyonel iki düşmeadayı hem oynadıkları futbol hem de zor fikstürleri nedeniyle Osmanlı ve Gençlerbirliği.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Alla alla ben ne diyorum sen ne diyorsun ben eren girdi doğru mu dedim şu maçta ki gb ye bakıp bizim maçtakiyle karşılaştırmak yanlış diyorum.

Ya anadolu takımlarının hepsi büyüklere karşı ekstra eforlu oynuyor. Osmanlı maçını TV'de 5-10bin kişi anca izliyor ama GS maçını 5Milyon kişi izliyor.

Bunların bahane olması saçmalık. MCity'e PL'de takımlar 11 kişi defans yapıyor ama adamlar aşıyor.

Ümit çok büyük yanlış yaptı bizim maça takımı çok fazla motive ederek.

Bizim maçı kazandıktan sonra gençlerbirliği takımın oyuncuları herşey bitti ligde kalmayı garantiledik havasına kapıldı ve rehavete kapıldılar.
Sonucunda ise arka arkaya puan kayıpları yaşayarak asıl rakiplerinin altına indiler.

Madem kapanarak goo yemiyorsun o zaman ne diye anadolu takımları ile oynadığın maçlarda da bize yaptığın gibi ölümüne kapanmıyorsun?

Gençler büyüklere farklı oynuyor (Park the Bus) diğer takımlara çok farklı oynuyor. Diğer takımlara karşı futbol oynamaya çalışıyorlar ama bunu beceremedikleri için bugün gibi rahat şekilde yeniliyor herifler işte.

Ümit denilen zat Osmanlı ya karşı aynı Park the Bus yapsaydı puan veya puanlar alırdı büyük ihtimalle yine.

Ya anadolu takımlarının hepsi büyüklere karşı ekstra eforlu oynuyor. Osmanlı maçını TV'de 5-10bin kişi anca izliyor ama GS maçını 5Milyon kişi izliyor.

Bunların bahane olması saçmalık. MCity'e PL'de takımlar 11 kişi defans yapıyor ama adamlar aşıyor.

O iş öyle kolay olmuyor işte çalım atan topçu bile yok takımda nasıl aşacan duvarı , tudor kurmuş saçma sapan kadro içerde gazla oynuyor bir şekilde , dışarda süt dökmüş kedi oluyolar.

Ligin takımları yine FB'ye çalışıyor.

En zor fikstür FB'nin ama son 1-2 hafta kala düşen takımları belli edip FB'ye her maç 3 puan yazacaklar.

Ah Ümit Ah yediğin küfürler Irak'a yol olur ama hala aynısın.

Osmanlı kurtarır diyenler görüyorum. İmkanı bile yok ligde kalmasının. Gençleri yendiğine bakmayın. İki takım da rezalet takımlar. Yarıştaki rakipleri Alanya, Konya gibi takımlar tabanca gibi takımlar. Kaldı ki Osmanlı fikstürü inanılmaz zor. Beşiktaş ve Başakşehir maçları var. Alanyaya deplasmana gidiyorlar. Ligde kalmalarının imkanı yok.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Osmanlı kalır mı bilemem ama gb banko düştü diğer takımda son hafta belli olur.

O iş öyle kolay olmuyor işte çalım atan topçu bile yok takımda nasıl aşacan duvarı , tudor kurmuş saçma sapan kadro içerde gazla oynuyor bir şekilde , dışarda süt dökmüş kedi oluyolar.

Küçümsediğin Tudor Bursa maçında yenikken 2 beki çıkarıp 2 kanat oyuncusu aldı ve maçı çevirdi. Bursa'da 40.000 kişi önünde 11 kişi ile kapanıyordu.

Kendisi de Eren'i alıp son yarım saat şişirme toplarla oynardı. Son 5-10 dakika şişirme oynarsın ama 60.dakika oynarsan dibine kadar hatalısındır. Bu kadar basit.

Küçümsediğin Tudor Bursa maçında yenikken 2 beki çıkarıp 2 kanat oyuncusu aldı ve maçı çevirdi. Bursa'da 40.000 kişi önünde 11 kişi ile kapanıyordu.

Kendisi de Eren'i alıp son yarım saat şişirme toplarla oynardı. Son 5-10 dakika şişirme oynarsın ama 60.dakika oynarsan dibine kadar hatalısındır. Bu kadar basit.

Terimin elinde orta saha bile yok fernando hala tam iyileşmedi , tudor 40 milyon harcadı keyfinde kurdu kadro neyin davasındasın , ndiaye fernando orta sahasıyla ve 2 side çok sağlam oynuyolardı o dönemde bursayı yendik doğru 1 iş yaptı diye ölümüne övelim mi.

Bjk
akbil
malatya
antalya
ts

deplasmanlarında takım neden hayalet moda girdi ?

Sadece yukardakilerle oynasalar ligde kalırdı gb tudorun tam tersi ümit :D
Tudor da büyüklere karşı puan alıyordu Karabük'teyken. Hatta Ümit kadar futbolu katletmeden. En büyük sorun zaten büyük takım hocası olmaya hazır olmamasıydı bence. Karabük ile deplasmandan beraberlikle dönse sevinen adam beraberliğe bile tahammülü olmayan camiada iyice sıvadı. Ümit bu şekilde bence fener'e kapak atmaya çalışıyor içten içe. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt