Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antalya'nın bir numarası olduğundan değil resmen canım hücum yapmak istemiyor gibi bir oyun oynadığımızdan puan kaybettik.
Çok şükür aslında Antalyanın pek bişey oynamadığını, bizim oyunumuz yüzünden bişey oynuyormuş gibi göründüğünü gören bir renktaş. Sanırsın adamlar dakika başı net pozisyon buldu. Hala daha Analiz yapılıyor, yahu bu kadar dırdıra gerek yok, bir halt oynamadık.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Son düzenleme:
DJ2JtmdW4AEEMBF.jpg

hocaları iyi

kayseri ve bursa ligde ki yerli sevici devir daim td lerinin önünü kesecek adımları atmışlardı,ikisinin de başarılı olmasını istiyorum

Kamk cok heyecanliyim yav ,sanki yillardir gormedigim sevgilim Almanyadan geliyor onu gorecegim, hasret bitiyor sessizlik son buluyor bugun

Göztepe gibi şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimzden bir tanesinin maçı varken, küme düşme potasındaki fenerin maçını izlemeyi tercih edecek renktaşlarımıza da bir çift sözün olacaktır diye düşünüyorum.

Göztepe gibi şampiyonluk yolundaki en önemli rakiplerimzden bir tanesinin maçı varken, küme düşme potasındaki fenerin maçını izlemeyi tercih edecek renktaşlarımıza da bir çift sözün olacaktır diye düşünüyorum.
Sarper gibiler hala fenerden tırstıklari icin feneri takip edeceklerdir,tribun ask ve sehvet gormek isteyen tum tostlari goztepe macina buyur ediyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt