Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
konya yenilmeli
osmanlı puan ya da puanlar almalı
Osmanlılıyız osmanlılı hüloğğğğğ

etliye sütlüye karismadan göstere göstere 0-0 bitti mac

Yarın çok güzel ve kritik bir maç var. Bursa-Konya. Puan durumundaki yerleri dışında birbirini hiç sevmeyen 2 takım ve biletleri 5-10 lira olduğu için stad neredeyse full olacak.

Bursa kazanırsa işi bitirir. Beraberlik bence her ikisine de yarar. Konya kazanırsa haftaya Karabük maçını da düşünürsek işi bitirir artık ve Bursa'yı direk ateşe sokar.

Son derece gergin ve güzel atmosfer olacaktır.

bursakonya_1.png

Konya'nın yenmesi işimize gelir. Bursa ateşte kalır. Fenere direnmek durumunda kalırlar. Konya rahatlar. Akhisar içinde bir rahatlama olur. Yukarısı neyse de aşağısı bildiğin cadı kazanı olmuş. O kazana düşmesi beklenen 7 takım var. Bana göre iş bitti gerçi, Gençler ve Osmanlı'nın bu saatten sonra kazandan çıkması mümkün değil gibi gözüküyor.

Konya'nın yenmesi işimize gelir. Bursa ateşte kalır. Fenere direnmek durumunda kalırlar. Konya rahatlar. Akhisar içinde bir rahatlama olur. Yukarısı neyse de aşağısı bildiğin cadı kazanı olmuş. O kazana düşmesi beklenen 7 takım var. Bana göre iş bitti gerçi, Gençler ve Osmanlı'nın bu saatten sonra kazandan çıkması mümkün değil gibi gözüküyor.

Ilk kisma katiliyorum da, akhisar konya galibiyetiyle nasil rahatliyor yahu?

Konyanin yenmesi demek bursa nin attes hattinda kalip fb ye direnmesi demek, ama diger yandan konya akhisara baya yaklasmis olacak...

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt