- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
O maçı alsalar yetiyor o yüzden bence sıkıntı yaşamazlar.
Akhisarın düşmesi çok düşük ihtimal zatende bizim maça kafa olarak daha rahat çıkmaları güzel olurdu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O maçı alsalar yetiyor o yüzden bence sıkıntı yaşamazlar.
Akhisar maçının lamı cimi yok durumları bizi ilgilendirmiyor. Akhisar bize kaybedince 3 lig bile düşecek olsa çıkıp yenip geleceksin. Bu kadar basit.Acik konusmak gerekirse iki mac da en istemedigimiz sekilde bitti , goztepe avrupa ligi icin sansini oldukca arttirma sansi yakalarken akhisara iki rakibi birden 1 er puan yaklastilar
Dahasi osmanlispor 3 puanlik mesafeye geldi ve akhisari yenerse onune gececek
Osmanlinin haftaya bjk ile oynuyor olmasi onemli ama bizim akhisar maci bu hafta oldugu icin akhisarlilar ona guvenemezler
Akhisar maçının la mı cimi yok durumları bizi ilgilendirmiyor. Akhisar bize kaybedip 3 lig bile düşecek olsa çıkıp yenip geleceksin. Bu kadar basit.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aslında düşünürsek bence zihin olarak Fenerli değilsen önemsemek zor bu maçı.(akhisarlı oyuncular için diyorum)O maçı alsalar yetiyor o yüzden bence sıkıntı yaşamazlar.
Akhisarın düşmesi çok düşük ihtimal zatende bizim maça kafa olarak daha rahat çıkmaları güzel olurdu
Beraberlik hakkını Göztepe'ye saklarsak daha iyi olur ama bence biz Göztepe maçına şampiyon olarak çıkacağız öyle hissediyorum.Akhisar maçının la mı cimi yok durumları bizi ilgilendirmiyor. Akhisar bize kaybedip 3 lig bile düşecek olsa çıkıp yenip geleceksin. Bu kadar basit.
VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Veyahut en kotu beraberlik .
akhisar kayseriden 1 puan alırsa kalır bence ama tabi bu hafta da kıçlarını yırtacaklar mecbur
kötü oldu beraberlik
yav antrenorsuzduk resmen. fatih terimle cosar bruma. biz scout transfri yapmayi en son riberyde basarmistik. oda elden gittiOda istikrarsız be
Bize full sezon oynaya bilecek birisi lazım artık.
Scout transferi de olabilir. Belçika Fransa'da okadar çok yetenekli oyuncular var. Gidip bulmak gerekir

Aslında düşünürsek bence zihin olarak Fenerli değilsen önemsemek zor bu maçı.(akhisarlı oyuncular için diyorum)
5 günde iki maçın var biri GS biri fb ile, GS'ye yenilsen telafisi var fbye yenilsen ise telafisi yok.
Bizim full konsantrasyon çıkmamız lazım, Akhisar yenebileceğimiz bir takım yeterki önem verelim, salmayalım maçı.
Bruma yı alacaksın kiralık sonra diyelim dediğin gibi istikrarlı duruma gelecek hocamız ile bizde... Sezon sonu geri dönmek zorunda kalınca pis koyar açıkçasıyav antrenorsuzduk resmen. fatih terimle cosar bruma. biz scout transfri yapmayi en son riberyde basarmistik. oda elden gittiOda istikrarsız be
Bize full sezon oynaya bilecek birisi lazım artık.
Scout transferi de olabilir. Belçika Fransa'da okadar çok yetenekli oyuncular var. Gidip bulmak gerekir![]()
Akhisar bize kaybedip Feneri yenerse iyi olur tüm dertler çözülür.Aslında düşünürsek bence zihin olarak Fenerli değilsen önemsemek zor bu maçı.(akhisarlı oyuncular için diyorum)
5 günde iki maçın var biri GS biri fb ile, GS'ye yenilsen telafisi var fbye yenilsen ise telafisi yok.
Bizim full konsantrasyon çıkmamız lazım, Akhisar yenebileceğimiz bir takım yeterki önem verelim, salmayalım maçı.
Evet akhisarın önünde 3 maç var 1 haftada oyuncular maç seçmek zorundalar kupa finali çok daha önemli direkt uefa grupları çok güzel olur eleme falanda yok ne güzel.
Biz alırız almasına ama rahat alalım her dep maçında işkence çekiyoruz![]()
12 numara org okan yatacak yerin yok diye tag acmislar. herifler garantiye aliyor maciAslında düşünürsek bence zihin olarak Fenerli değilsen önemsemek zor bu maçı.(akhisarlı oyuncular için diyorum)
ne diyorsun bu duruma adminimUmarım maçı alenen satar Akhisar da Fenerliler daha da kudurur.12 numara org okan yatacak yerin yok diye tag acmislar. herifler garantiye aliyor maciAslında düşünürsek bence zihin olarak Fenerli değilsen önemsemek zor bu maçı.(akhisarlı oyuncular için diyorum)
Bizim full konsantrasyon çıkmamız lazım, Akhisar yenebileceğimiz bir takım yeterki önem verelim, salmayalım maçı.ne diyorsun bu duruma adminim