Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
göztepe'nin artik bir iddiasi kalmadi. bursa haftaya trabzona olan minnet borcunu öder. son mac da zaten ts-karabük olduguna göre gecmis olsun. sahasinda alanya'dan 4, kasimpasa'dan 5 ve akhisar'dan 6 yiyen trabzon ligi 5.bitirdi.
bursa tamamen garantiledi mi bakiyim. ulan bu hamsiler hic bir halta yaramiyor. bi goztepeyi haftaya konya rahat yener.

Malatya macini yeneriz, cok zor gececegini bilsem de icerde herkesi tokatlariz ama bu goztepe deplasmani biraz sıkıntılı gececek gibi. Malum deplasmanda batiriyoruz ve goztepe AL icin herseyini verecek. Bu oynayacagimiz 2 macta golu erken bulmamiz lazim yoksa sıkıntı yasariz.

Malatya macini yeneriz, cok zor gececegini bilsem de icerde herkesi tokatlariz ama bu goztepe deplasmani biraz sıkıntılı gececek gibi. Malum deplasmanda batiriyoruz ve goztepe AL icin herseyini verecek. Bu oynayacagimiz 2 macta golu erken bulmamiz lazim yoksa sıkıntı yasariz.

hedefi kalmadı sayılır göztepenin

bursa tamamen garantiledi mi bakiyim. ulan bu hamsiler hic bir halta yaramiyor. bi goztepeyi haftaya konya rahat yener.
Akhisar Kayseriyi yenemezse 39 yapan bütün takımlar kurtarıyor.Onun haricinde daha bir sürü opsiyonda Bursa kümede kalıyor.Üçlü dörtlü averaj hesabını yapmak lazım.Onlarda bile kümede kalma ihtimali vardır sanırım

Malatya iyi oynadi galibiyeti kaciran taraf oldu

Verstuurd vanaf mijn LG-H930 met Tapatalk

Akhisar Kayseriyi yenemezse 39 yapan bütün takımlar kurtarıyor.Onun haricinde daha bir sürü opsiyonda Bursa kümede kalıyor.Üçlü dörtlü averaj hesabını yapmak lazım.Onlarda bile kümede kalma ihtimali vardır sanırım

osm 2 maçı alsa

akhisar kayseriyi yense

ant 1 puan daha alsa

komedi 39 da toplanır hepsi :D

Sen daha iyi bilirsin tabii, ben Malatya'yi sadece bizle olan macini izledim, onun disinda aldiklari skorlar uzerinden konusuyorum

Yok ben de büyük maçlar dışında 90 dakika seyretmedim.Sadece bölüm bölüm izledim.Zira 90 dakika maçını izlemek büyük işkence. :D Çok ekstra puanlar topladılar.Antalya,Konya,Alanya,Osmanlı gibi kazanmak zorunda çıkmadılar herhangi bir maça mesela.

Bugün izlediğim Göztepe'nin Konya'dan puan alma ihtimali yok. İki camia arasında sıkıntılar olduğunu düşünürsek Konya seyircisi bilenerek çıkar o maça. Ben Konya'nın rahat kazanacağını düşünüyorum.

Göztepe zora soktu.

Malatya matematiksel olarak kalmayı garantiledi.

Daha iyisi Şam’da kayısı.

Haftaya Göztepe Konya’ya yenilip Trabzon kazanırsa Göztepe iddiasını tamamen kaybeder.

Bize 1 puanın yeteceği bir senaryoda iddasız Göztepenin bizi yeneceğini sanmıyorum.İddaları varken şu maça alamıyorlarsa bizim maçı biraz zor kazanırlar

Göztepe'nin bu sezon en az 10 maçını izledim. Neredeyse izlediğim tüm maçlarda çok kötü futbol oynadılar. Bugün de keza öyle. Evinde Malatya'ya karşı pozisyonu yok ve Malatya'nın çok net pozisyonları var. Bence ligde tüm takımlar hak ettiği puan ve sıralamalara yakın durumda Göztepe hariç. Bu takım nasıl bu kadar puan toplamış anlayamıyorum. Küme düşmüş Karabük ile oynadığı maçı görseniz. Karabük belki 10 tane net gol kaçırdı,penaltı kaçırdı. Göztepe tek pozisyonla 1-0 yenmişti. Diğer izlediğim maçlarda da gerçekten kötüydüler.
son 16-17 haftada zaten 4 galibiyetleri var, bunlardan biri karabük. tüm galibiyetleri kendi sahasinda aldilar, karabük haric de tek farkla. haftalarca galip gelemeyen trabzonu bile bir türlü gecemediler. göztepe sezona iyi girmeseydi yanmisti. jahovic ve penbaba disinda düzenli gol atan bir oyunculari olmadi. kanat oyunculari rezalet oldugu icin skor katkisi vermedi.

Acaba Göztepe bizim maçı kazanmak zorunda olsa daha mı iyi olur?Çok dengesiz hücum ediyorlar.1 puan bize yettiği için çok boşluk bulabiliriz.Kapanıp kontraya çıkmaları daha tehlikeli sanki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt