- 20 Haziran 2011
- 57.808
- 63.235
- 4.533
Bjk kazanırSizin ben ...Konya banko kazanır, sag bek yok göztepe de
Bir kere de bir ise yarayin.
Neyse Osmanli da yenerse Konya'nin son hafta 1 puan almadi gerekiyor.feneri 3. yapacagiz ins.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk kazanırSizin ben ...Konya banko kazanır, sag bek yok göztepe de
Bir kere de bir ise yarayin.
Neyse Osmanli da yenerse Konya'nin son hafta 1 puan almadi gerekiyor.feneri 3. yapacagiz ins.
Bjk kazanır
Konya kazanırBjk kazanır
O zaman sizde kazanmalısınız
Konya kazanır
2-0Konya kazanır
Malesef bende öyle düşünüyom hatta fark bekliyorum
Bjk kazanır
Atletico kupayi alirsa Fb CL'de 2 eleme oynayacak.Marsilya alirsa 3 eleme olacak.Buyuk ihtimal Atletico alacagi icin Fb'nin Ali Koc'la CL elemesine girmesi huzurumuzu kacirabilir.
Uzun vadeli niye düşünüyon ki ? Bu sene şampiyon olalım da ,seneye turk futbolunu takip etmeyi dusunmuyorum,kacak et kesmeye odaklanicamBjk kazanır
Atletico kupayi alirsa Fb CL'de 2 eleme oynayacak.Marsilya alirsa 3 eleme olacak.Buyuk ihtimal Atletico alacagi icin Fb'nin Ali Koc'la CL elemesine girmesi huzurumuzu kacirabilir.
akhisar osmanlı konya 3lü averajı olursa durum ne
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Biz şampiyon olalım da diğerleri umurumda değil şu an açıkçası.
Uzun vadeli niye düşünüyon ki ? Bu sene şampiyon olalım da ,seneye turk futbolunu takip etmeyi dusunmuyorum,kacak et kesmeye odaklanicam
Avrupa müsabakalarını takip ederim ama isler kotu giderse desteğimi çekerim iyi gün taraftarıyımdır.Başarının olduğu yerde varım her daim.Uzun vadeli niye düşünüyon ki ? Bu sene şampiyon olalım da ,seneye turk futbolunu takip etmeyi dusunmuyorum,kacak et kesmeye odaklanicam
Super Lig benim afyonum.Olene kadar bu ligleyim.Turk futbolunun asigiyiz.Ayrica hocamla Avrupa maceramiz tatli olmaz mi sence de?
Avrupa müsabakalarını takip ederim ama isler kotu giderse desteğimi çekerim iyi gün taraftarıyımdır.Başarının olduğu yerde varım her daim.
Avrupa müsabakalarını takip ederim ama isler kotu giderse desteğimi çekerim iyi gün taraftarıyımdır.Başarının olduğu yerde varım her daim.
Forumda Fb'den en cok tirsan adam olarak iddiali bir aciklama su yaptigin.
Gencler alsin.