Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
akhisar osmanlı konya 3lü averajı olursa durum ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Atletico kupayi alirsa Fb CL'de 2 eleme oynayacak.Marsilya alirsa 3 eleme olacak.Buyuk ihtimal Atletico alacagi icin Fb'nin Ali Koc'la CL elemesine girmesi huzurumuzu kacirabilir.

Biz şampiyon olalım da diğerleri umurumda değil şu an açıkçası.

akhisar osmanlı konya 3lü averajı olursa durum ne

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son hafta akhisar osmanlı maçı var 3 lüye kalmaz iş ama kalırsa akhisar düşüyor şuan ki duruma göre

Konya 4 m 7 p
Osmanlı 3 m 4 p
Akhisar 3 m 3 p

Uzun vadeli niye düşünüyon ki ? Bu sene şampiyon olalım da ,seneye turk futbolunu takip etmeyi dusunmuyorum,kacak et kesmeye odaklanicam

Super Lig benim afyonum.Olene kadar bu ligleyim.Turk futbolunun asigiyiz.Ayrica hocamla Avrupa maceramiz tatli olmaz mi sence de?

Uzun vadeli niye düşünüyon ki ? Bu sene şampiyon olalım da ,seneye turk futbolunu takip etmeyi dusunmuyorum,kacak et kesmeye odaklanicam

Super Lig benim afyonum.Olene kadar bu ligleyim.Turk futbolunun asigiyiz.Ayrica hocamla Avrupa maceramiz tatli olmaz mi sence de?
Avrupa müsabakalarını takip ederim ama isler kotu giderse desteğimi çekerim iyi gün taraftarıyımdır.Başarının olduğu yerde varım her daim.

Gençler 10 kişi kaldı, Kasımpaşa attı.

Malesef Gençler düştü artık. Her zaman sempati beslediğim bir takımdı ancak son 3-4 senedir Kuzey Avrupa'dan saçma sapan menajer oyuncuları getirdiler. Ellerindeki iyi oyuncuları yok pahasına yolladılar.

Altyapıdan da eskisi kadar iyi oyuncu gelmeyince ve teknik adam yanlışları sonları oldu.

Her şeye rağmen önümüzdeki sene toparlanma şansları var. Eskisi kadar güçlü mali yapıları yok ama alt ligdeki diğer takımlardan hala çok iyiler mali açıdan. Hemen ertesi sene dönmeleri lazım, yoksa mali açıdan sıkıntılar başlar.

Gençlerin düşmesi üzücü bencede ama bide İlhan cavcav sezonunda düşmesi ayrı bir acı katıyor konuya.

Rahmetlinin kemikleri sızlıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt