- 9 Temmuz 2011
- 34.692
- 30.952
- 2.533
Kayseri eziyor kazanamaması sürpriz olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Atila Turan Goal HD - Kasimpasa 1-1 Kayserispor 24.09.2017Adam 40 m'den atti resmen ya. Yayin gitti tam attiginda harika......
Bilincli vuruyor bideKalecinin neden ucmadigini anladim simdi oyle bakar kalirsin tabi falsoya bak.
Bu sene adından söz ettirecek Anadolu takımları; Kayserispor,Göztepe,Antalyaspor,Konyaspor,Malatyaspor ve Alanyaspor.
Ayrıca basında fazla sükseli gözükmeyen ama adından söz ettirecek bazı isimler; Khalid Boutaib,Bernand Mensah,Jhon Murillo,Emmanuel Badu,Geoffrey Bia..
İlk aklıma gelen isimler. Bu sene efsane bir sezon olabilir. Neden bu sene diğer senelerden farklı olacak;
-En az 5 takım şampiyonluk için iddialı. (BJK,İBFK,GS,FB,TS)
-Yıllardır söylenen diğer ülkelere maçları satma konusu sonunda gerçekleşti ve şimdiden en az 10 ülkede yayınlanacak.(Bana göre bu sayı artacak.)
-Sezonun ilerleyen kısımlarında hizmete girecek stadlarla beraber belki 2-3 takım hariç(Göztepe,GBirliği..) tüm takımlar modern stadlarda oynayacak.
-1.Lig ile arada inanılmaz gelir farkı olduğundan her takım düşmemek için diğer senelerden çok daha fazla mücadele verecek.
-Diğer ülkelerde yayınlanması ve önümüzdeki yaz D.Kupası olması sayesinde oyuncular daha fazla kendisini göstermek isteyecek.
-Ve bana göre en önemli kısım; Belki tarihimizde ilk kez hemen hemen tüm takımlar lig başlamadan transferlerini bitirdi. Kimse neden dile getirmiyor bunu şaşırıyorum.
Belki ilerleyen dönemde daha büyük değişiklikler olabilir. Ancak şu kesin herkesin yıllardır beklediği pek çok şey oldu bu sene. Bein grubuna ne kadar teşekkür edilse az. Artık bunu sahada görmekte istiyoruz.
Zemin konusunda çok haklısınYaklaşık 1.5 ay önce,lig başlamadan genel değerlendirme yapmıştım. Beklediğimden de iyi bir lig oluyor. Ayrıca bu senenin sürpriz yapmasını beklediğim takımlarından sadece Antalya ve Konya şu anda kötü durumda ama toparlanabilir. Kayseri ve Göztepe beklediğimden de iyi. Boutaib şimdiden gol kralığına aday olduğunu gösterdi.
Ligin şu ana kadar en kötü yanı bana göre tartışmasız; Zemin. Pek çok yeni stad olmasına rağmen hala zeminlerimiz çok kötü. Diğer kötü yanı ise; Teknik adamların hızla yollanması.
Şimdiden 5-6 tane isimle yollar ayrıldı. PL'de tüm sezonda ancak bu kadar değişirken bizde sezon başında değişti. Bu iki şey dışında majör liglere baya yaklaştık.