Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DMLfXcjW0AA8uQ4.jpg

:asd22::asd22:

BY17 ne la :) çakma çin malı gibi.

Ligde keyifsiz gecen mac neredeyse kalmadi. Buna ragmen hala yabanci sinirindan rahatsiz olanlarin agzina kürekle vurmak lazim. Süper Lig hic olmadigi kadar iyi durumda seviye olarak.

Ligde keyifsiz gecen mac neredeyse kalmadi. Buna ragmen hala yabanci sinirindan rahatsiz olanlarin agzina kürekle vurmak lazim. Süper Lig hic olmadigi kadar iyi durumda seviye olarak.
Kasımpaşa Sivas maçı güzel gerçekten, böyle bir maçı geçen sezona kadar hayatta izlemezdim.

Trabzonspor'un kadrosu iyi hoş ama 6-7 yerli oyuncuyu ilk 11'de kullanarak şampiyonluk yarışı veremezler. Yabancı hayranı değilim kesinlikle ama yerli oyuncuların seviyesi de malum. Bugün çıkardıkları kadrodan maksimum 3 tanesi normal koşullarda şampiyonluğa oynayan bir takım kadrosunda devamlı olarak olabilecek düzeydeler. Bu bakımdan her hafta tekrardan göze hoş gelen bir kadrosu olduğunu düşünmeme rağmen bu koşullarda şampiyonluk yarışı vermeleri mümkün değil bu kadar fazla yerli oyuncu ile. Olcay veya M.Akbaş gibi adamların yedeğine yabancı oyuncu getirmek Trabzon'u bir adım ileri götürmez, olay bu adamları yedeğe atabilecek oyuncular bulmakta.

Akhisar hamsilere çelme takarsa güzel olur

Sivasspor'dan hiç haz etmem ama Samet Aybaba'nın oynattığı futbolu seviyorum. Keşke doğru düzgün bi camiada uzun süreli bi projede falan olsa. Aziz'in şikeci sol billuru Mecnun mutlaka bi çomak sokar, Aybaba sezon sonunu göremez.

Kasımpaşa Sivas maçı güzel gerçekten, böyle bir maçı geçen sezona kadar hayatta izlemezdim.
Kesinlikle öyle.

Arada yine gereksiz yabancilar aliniyor mu aliniyor ama bu maddi anlamda yerlilere bir sürü para vermekten iyidir. Tarik Camdal, Veysel gibi leslere verdigimiz paralar akla gelince insan cildiriyor. U17 takimlari Afrika milli takimlarina bile yenilirken, a milli takim finlandiya'yi bile yenemezken büyüme hedefi olan bir ligde yerlilerin daha az forma giymesi normal, bunu anlamak istemeyen mallar federasyonu ve sporu yönetiyor.

Kone 1 gol 1 asist yapmış bu ligde ölüsü iş yapıyor bu adamların. Gomis'in yedeğine bu tarz birini bulabilsek keşke.

Sivas'ın düşmesini beklemek biraz hayalcilik olur. Göztepe maçında hakem katliamına uğramasaydı, şuan Göztepe'nin de Beşiktaş'ın da üstünde olacaktı.

Trabzon 9 puanda, bizi rahatsız edecek pozisyonda değil. Akhisar ve Malatya maçlarını rahat rahat, farklı kazansınlar ki bizim maçı kurtuluş maçı olarak görmesinler.
Agatha Cristie tarzı futbol yorumu yaptım, nasıl? :D
Ts bu sene koptu zaten yav Okan hoca için istiyorum ben:D

Akhisar hamsilere çelme takarsa güzel olur

Akhisar, Okan geldiğinden beri iyi oynuyor. Ligde son 16 maçta 11 galibet almış Okan. 36 gol atıp 17 gol yemiş. Tabi takımın geçen seneki performansından eser yok bu sene ama yine de sonuç alabilecek tarzda oynuyorlar. Kendi berbat zeminlerinde büyük takımlardan puan çıkarırlar rahatça.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt