- 18 Temmuz 2009
- 81.985
- 239.458
- 5.263
Sosa takımı sabote ediyor yalnız.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Trabzonspor'da 11'de yer alan futbolculardan Mas, Okay, Olcay Şahan ve Burak Yılmaz, Galatasaray maçı öncesi kart sınırında.

Sosa bizim maçta cezalı, Burak’ta sarı gördü mü tamamdır bu iş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sosa oynasa daha iyiydi zaten etkisizdi ki yerine kucka oynayacak, ortasahaları daha dirençli olur. Tspordacezalı olmasına tek sevineceğim adam olcay olur. Derbilerde birbaşka oynuyo adam.Sosa bizim maçta cezalı, Burak’ta sarı gördü mü tamamdır bu iş.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Çift sarıdan atılmalar kupa maçlarını etkilemiyor diye biliyorum. Doğrudan kırmızılar geçerli sadece kupa maçlarında. Yanlış mıyım?
Hayır ikisi de aynı şey yav. Biri 1 maç biri ise kasıt varsa 2 maç yiyor genelde sadece.Çift sarıdan atılmalar kupa maçlarını etkilemiyor diye biliyorum. Doğrudan kırmızılar geçerli sadece kupa maçlarında. Yanlış mıyım?
Geçen tvde gördüm.Antreman kıyafetleri full lacivert gibiydi.Bu Malatya'nin renkleri sari kirmizi degil miydi eskiden?
SM-G920V cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bir sayfadir en az 7-8 uye sosa yok sosa yok yaziyor , riza calimbaydan bilgi mi aldilar acaba ?
kirmizi kart cezasi hafta icindeki turkiye kupasi macinda cekilecek
bir kac kez daha yazarsam belki anlasilir
Herkese laf mı anlatılır yahu hele de bu ülkede, hata sende.Bir sayfadir en az 7-8 uye sosa yok sosa yok yaziyor , riza calimbaydan bilgi mi aldilar acaba ?
kirmizi kart cezasi hafta icindeki turkiye kupasi macinda cekilecek
bir kac kez daha yazarsam belki anlasilir