Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak'a penaltı çalan hakemin lisansı iptal edilmelidir net

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osmanli düssün de emek calmasin hakemler. haftaya sivas bu trabzonu afedersin öttürür zaten. trabzon bugün 3 puani alamasa puan tablosunda daha da rezil durumda olacakti.
Savunma oyuncusu buraki çekti. Verilmeyebilir ama oyle buyuk bir emek hırsızlığı yok bence.

Burakın pozisyon penaltı bence adam kündeye getirdi o da bıraktı kendini

vodafone park'ta 26 lig macina cikmis besiktas, bunlarin 7'sinde serkan cinar verilmis.

basaksehir, bursa, trabzon, fenerbahce ve galatasaray'la oynadiklari maclari cikarirsak 17 mac kaliyor.

tansiyonu düsük, kücük rakiplerle oynadiklari 17 macin 7'sinde serkan cinar düdük calmis.

yani her 2-3 maci buna vermisler. akhisar maci disinda da hepsini kazanmislar o hakemle.

erman toroglu bunu bir skandal olarak degerlendirmisti. bazi hakemler ellerinden geleni yapiyor eger kazanmasini istedikleri takim zorlaninca.

7 macin 4ünde penalti calmis. hepsi belki penalti olabilir ama cuma günü elinden geleni yapmisti.

bugün ümit öztürk. hepsi kirli düzenin parcasi.

Bu pozisyon için degil ama Burak her maçta 3 -4 defa bunu deniyor seyirci de zaten hurra gurahha glugskaksggdhehehh gibi sesler cikariyor hooppp penalti..

Saçmalamayın be!. Daha nasıl penaltı olacak?. Burak sonuna kadar direndi kurtulmak için ama rakibi daha kararlı çıktı penaltı yapmaya...

İmkanın varsa bir daha izle, rakip oyuncu iki eliyle tutmuş formasını, sanırsın Judo müsabakası, düşürene kadar da bırakmıyor...

Burak, Gökhan Gönül, Eboue gibi adamlar kopan ayaklarını ellerine alıp gösterseler yine lehlerine faul çalmam. Giydikleri forma filan da farketmez.

Burak, Gökhan Gönül, Eboue gibi adamlar kopan ayaklarını ellerine alıp gösterseler yine lehlerine faul çalmam. Giydikleri forma filan da farketmez.

İyi ki hakem olmamışsın Ömer. Numara yapıyorsa basarsın sarı kartı ama faulse, penaltıysa verirsin; bu kadar basit...Formsuz görüyorum, kötü gidişat duygusal yönden yıpratmış seni anladığım kadarıyla. Biraz dinlenmeni öneririm;)...

Paranız varsa Handicap li girin fenere

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

İyi ki hakem olmamışsın Ömer. Numara yapıyorsa basarsın sarı kartı ama faulse, penaltıysa verirsin; bu kadar basit...Formsuz görüyorum, kötü gidişat duygusal yönden yıpratmış seni anladığım kadarıyla. Biraz dinlenmeni öneririm;)...

Abi bunlar emek hırsızı. Nefret ediyorum bu tip adamlardan. Ayrıca herhangi bir oyuncunun sakatlığında kesinlikle oyunu durdurmam bizim ülkede. %99'u yalan çünkü.

Abi bunlar emek hırsızı. Nefret ediyorum bu tip adamlardan. Ayrıca herhangi bir oyuncunun sakatlığında kesinlikle oyunu durdurmam bizim ülkede. %99'u yalan çünkü.

Emek hırsızı diye hakkını yemek de olmaz ama, hırsız da belli haklara sahiptir değil mi?. Daha bir dikkat edersin, o kadar...

Kafa travması, şuur kaybı gibi bir durum olmadıkça oyun durmamalı, katılıyorum. Adamın ayağı kırılmış olsa bile o anda acil yapılacak bir şey yoktur. Hastaneye 1-2 dakika geç gitse bir şey kaybedilmiş olmaz. Onu bırak, adamın ayağına kramp girdi diye oyun durduruluyor ki gereğinden fazla kibarlıktır. Sanki biri gelip gerdirmese kopacak o bacak?!...

Emek hırsızı diye hakkını yemek de olmaz ama, hırsız da belli haklara sahiptir değil mi?. Daha bir dikkat edersin, o kadar...

Kafa travması, şuur kaybı gibi bir durum olmadıkça oyun durmamalı, katılıyorum. Adamın ayağı kırılmış olsa bile o anda acil yapılacak bir şey yoktur. Hastaneye 1-2 dakika geç gitse bir şey kaybedilmiş olmaz. Onu bırak, adamın ayağına kramp girdi diye oyun durduruluyor ki gereğinden fazla kibarlıktır. Sanki biri gelip gerdirmese kopacak o bacak?!...
Umarım ironidir.
Değilse rütbene yakıştıramadım.

Pozisyona gelince.
Burak belki şimdiye kadar kendini 30 kere atmıştır ama bu pozisyonda Burak avantajlı durumdayken tutma/çekme sonucu avantajını kaybediyor ve arkadan gelen diğer futbolcu topa hükmediyor. Düşmese bile bu pozisyon kitaba göre penaltı.
Türk hakemlerinin bir standardı yok diye buna penaltı değil diyemeyiz.
Bence buz gibi penaltı.

Gscimbom Mobile

Umarım ironidir.
Değilse rütbene yakıştıramadım.

Pozisyona gelince.
Burak belki şimdiye kadar kendini 30 kere atmıştır ama bu pozisyonda Burak avantajlı durumdayken tutma/çekme sonucu avantajını kaybediyor ve arkadan gelen diğer futbolcu topa hükmediyor. Düşmese bile bu pozisyon kitaba göre penaltı.
Türk hakemlerinin bir standardı yok diye buna penaltı değil diyemeyiz.
Bence buz gibi penaltı.

Gscimbom Mobile

Mesajımın nesine itiraz ettiğini, tekrar okuduğumda da anlayamadım. Penaltı demişim, tasdiklemişsin işte mesele daha ne ki?:confused:...

Insan sağlığını ilgilendiren konuya itirazım var.
Ironiyse okay.

Gscimbom Mobile

İroni değil. Burada dile getirmeyi pek tercih etmem ama şimdi söylemem gerekiyor ki bir tıp doktoruyum ben. Ayağı-bacağı kırılan birine o anda sahaya girenler bir tıbbi müdahale yapmazlar, sadece durumu teşhis etmek ve stabil halde sevkiyat işleminin yapılmasını sağlamaktan ibarettir görevleri. Birkaç dakika geç sevkedilmesinin sporcu sağlığına bir zararı yoktur, inan bana...

İroni değil. Burada dile getirmeyi pek tercih etmem ama şimdi söylemem gerekiyor ki bir tıp doktoruyum ben. Ayağı-bacağı kırılan birine o anda sahaya girenler bir tıbbi müdahale yapmazlar, sadece durumu teşhis etmek ve stabil halde sevkiyat işleminin yapılmasını sağlamaktan ibarettir görevleri. Birkaç dakika geç sevkedilmesinin sporcu sağlığına bir zararı yoktur, inan bana...
Inandım sana doktor bey.
Insanların acı çekmesini o gelen kişilerin piskolojik olsa bile insana bir rahatlık vermesi ve herkesin ilk bakışta hemen teşhis koyacak kadar doktor olmamasını da bu doktorlar bir anlasa.
Sen doktorsan bende hastayım inan bana kırık konusunuda çok tecrübeliyim.

Gscimbom Mobile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt