Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beyler kayseri küme düşecek ilk takımlardan hani biz yendikya. Burada bu kayseri küme düşer diyenler vardı :D Bu kayseri çizgisini korusun ilk 8 de bitirir ligi.

Kayseri bizim maçta böyle oynamadı/oynayamadı ama sonrasında epey hızlı çıkan, tehlikeli ve bitirici bir takım olarak öne çıktı evet Umut Bulut ile hayat çok garip.

SM-G530F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Kayseri 2 yi kaçırdı. Şu antalyanın üstüne nasıl gitmedik yav. 5 kere gitsek 3 gol atardık. Çok kötü savunması PTT ayarında.

Bu antalyanın karşısında bırak şut çekmeyi kalecilerini bile göremedik inanamıyorum

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Rizayi kovacaklar

Maçı izlemicem. İzledikçe bizim takıma öfkeleniyorum. Ben hayatımda bu antalyadan daha kötü futbol oynayan başka takım görmedim şuana kadar. Tek bir başarılı pas yok pres yok defans yok ortasaha yok kanat yok gram futbol yok

Geçen haftaki Antalya'dan tek farkı Danilo kazması yerine Nasri oynuyor. Ancak takım berbat durumda, nasıl bir takıma puan kaybettiğimizi, deplasmanda oynuyoruz diye nasıl bir takımdan çekindiğimizi görelim. Çöp haldeler.

Bu arada Kayseri'yi biz oynatmadık , ondan oynayamadılar düşüncesine doğrudan katılmıyorum. Tabiki bununda etkisi var ancak en büyük etkisinin hiç ama hiç hakim olmadıkları 3-5-2 taktiği ile oynamaya çalışmaları olduğunu düşünüyorum. 4'lü defansa döndükten hemen sonra toparlanma belirtilerini hızlıca gösterdi Kayserispor. Kadro yapısı ve oyuncu kalitesi de buna uygun yapıda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geçen haftaki Antalya'dan tek farkı Danilo kazması yerine Nasri oynuyor. Ancak takım berbat durumda, nasıl bir takıma puan kaybettiğimizi, deplasmanda oynuyoruz diye nasıl bir takımdan çekindiğimizi görelim. Çöp haldeler.

Bu arada Kayseri'yi biz oynatmadık , ondan oynayamadılar düşüncesine doğrudan katılmıyorum. Tabiki bununda etkisi var ancak en büyük etkisinin hiç ama hiç hakim olmadıkları 3-5-2 taktiği ile oynamaya çalışmaları olduğunu düşünüyorum. 4'lü defansa döndükten hemen sonra toparlanma belirtilerini hızlıca gösterdi Kayserispor. Kadro yapısı ve oyuncu kalitesi de buna uygun yapıda.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Katılmıyorum son yazdıklarına.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Maçı izlemicem. İzledikçe bizim takıma öfkeleniyorum. Ben hayatımda bu antalyadan daha kötü futbol oynayan başka takım görmedim şuana kadar. Tek bir başarılı pas yok pres yok defans yok ortasaha yok kanat yok gram futbol yok

Aşağı yukarı bize karşı olduğu gibi, bizim yüzümüzden baskın göründüler ama pek bir numaraları yoktu aslında.

MHA-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

'50 Antalyaspor

Gol denemeleri 0
İsabetli şut 0
İsabetsiz şut 0

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt