Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakemler çok mu iyide 5. ve 6. hakem uygulamaları kaldırıldı?

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Offf offf Vagner Love

Wagner inanılmaz attı

GSCimbom Mobile App

O ne gol attı hakikaten yav

- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız :) - - -

Aşka geldi herif :D

Şikecilerin Alanyaspor'u yenmesi şapka çıkartılacak bir başarı

Alanyaspor bizim ardımızdan en çok gol atan takım ligde.Bizim 18 golümüz var,onların da 15.

Belki dikkatten kaçtı gündem yoğun olunca ama bana göre bu haftanın en kritik galibiyetini başakşehir aldı.

Ligde ilk dört takımın üçü sarı kırmızı.

Bu performans nereye kadar gider bilmiyorum ama bu gerçekten bizim lig mi düşünmeden edemiyorum.. Daha geçen sene sıkıntıdan izlenmeyen ligde bu sene en izlenmez denen maç bile izleniyor.

Passolig sorunu olmasa çok daha dolu tribünler olur. Bence bu oyuna göre seyirci sayısı çok düşük. Evet önceki 2-3 seneye göre baya yükseldi ama bu bütçelere kurulan takımlar,yeni stadlar vs. düşünüldüğü zaman düşük.

Diğer ufak eksikler de şu; Reklam panoları. Son derece basit şekilde oval yapılmalı. Kenarlardaki boşluklar estetik bozucu. Ayrıca; ayın oyuncusu,teknik adamı,golü gibi etkinliklerde yapılabilir. Hem biraz daha motive eder,hem güzel eğlence olur. Son olarak mutlaka ama mutlaka TFF'nin İngilizce olarak Twitter,Youtube hesapları açması şart.

Diğer liglerin özendiğim işlerinden biri. PL eğer bu kadar büyükse en büyük sebebi bu tip pazarlamalar. Bizde ise tam tersi kaçırmaya yönelik çalışmalar var.

Gökçek hanedanlığının yıkılması an meselesi deniyor. Kalemi kırılmış. Yerine gelecek isim bile belli iddiası var. Yakın zamanda olursa Osmanlıspor için kabus başlar.

yalnız hakemler yeni malatyasporu biçiyor bu sezon düşürmeyi kafaya koymuşlar gibi

14.00 Karabükspor - Kayserispor
16.30 Antalyaspor - Göztepe
16.30 Başahşehir - Alanyaspor

Serkan Şafak

DMFMfxjX4AAPc11.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt