Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper ligdeki diğer maçların çeşitli skorlarla biteceğini öngörüyorum.

Alnitak Alnilam Mintaka

Bugün

Göztepe
Kayseri
Başakşehir'in

Puan kaybı çok iyi olur fazla yaklaşmaya başladılar yukarıya

karabukkayseri1.jpg

DMFtacrXkAEeI3J.jpg

DMFxI9FW0AAp2Bb.jpg

Saat 14’te Çay tv’de Gümüşhane-Karşıyaka maçı da var, o saatte izlenecek kaliteli takım arayanlara duyurulur.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Saat 14’te Çay tv’de Gümüşhane-Karşıyaka maçı da var, o saatte izlenecek kaliteli takım arayanlara duyurulur.

Bu dururken Gümüşhane ne renktaş
5a823e61f47790b2b4ee3181936cceee.png

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Karabük-Kayseri maçında Kayseri kazanırsa lig 2.si olacak. Beraberlik halinde maç fazlasıyla 2.olacak. Büyük iş gerçekten. Üstelik takımın en büyük 2 yıldızı Varela ve Gyan henüz tam olarak devreye giremedi.

Karabük-Kayseri maçında Kayseri kazanırsa lig 2.si olacak. Beraberlik halinde maç fazlasıyla 2.olacak. Büyük iş gerçekten. Üstelik takımın en büyük 2 yıldızı Varela ve Gyan henüz tam olarak devreye giremedi.
Mendes diye bir adam bulmuşlar müthiş topçu

Mendes diye bir adam bulmuşlar müthiş topçu

geçen sene devre arasında gelmişti ama sakatlığı yüzünden oynayamamıştı. Pek bulmuş denemez, zaten Lille gibi takımda oynuyordu. Garry Rodrigues ile vatandaş, stilleri de benziyor.

35 yaşındaki stoper Kucher çok iyi hamle. 10 sene Ukrayna ve Shaktar'ın banko stoperiydi. Anadolu takımı için çok iyi hamle.

Karabük-Kayseri maçında bir hakem var, adına bakmadım ama Süper Lig'deki ilk maçı olabilir. Faulu kaçırmayım diye atlıyor çok bariz avantajları kaçırıyor. Zaten Anadolu topçusu için oyunun durması büyük nimet, kimse gık demiyor.

Hadi be kayseri at rahatlıyalım

Gesendet von iPhone mit Tapatalk

Bizim 4 attığımız bu Kayseri lig düşmemiş miydi? Neden halâ Süper Lig'de? Hem de şu an lig 2. si maç fazlasıyla :D

Hakem kötü,çok tecrübesiz olduğu belli oluyor. Papp’in ilk sarısı doğru değildi diye hatırlıyorum , ikincisi doğruydu , nitekim atıldı oyundan. Karabük ilk yarı daha iyiydi, 10 kişi kalmalarından sonra üstünlük Kayseri’ye geçti. Tony Popovic renk getirebilecek bir adam, kaybederek başlamasını istemem, en azından berabere bitse bari.

Çok garip bi ligimiz var.
Bejeke gider lig sonuncusuna yenilir, kayseri lig ikincisi olmasına rağmen 10 kişi kalmış karabükspora baskı kuramaz anlamadım gitti

Çok garip bi ligimiz var.
Bejeke gider lig sonuncusuna yenilir, kayseri lig ikincisi olmasına rağmen 10 kişi kalmış karabükspora baskı kuramaz anlamadım gitti

Genclerbirligi ---> Umit Ozat'in gitmesi, bjk'nin aslinda cop olmasi
Karabukspor ---> Tony Popovich

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt