Kenan Ünal
Cezalı
- 5 Mayıs 2013
- 36.087
- 11.260
- 1.588
Şu anda Akhisar bizim senaryoyu oynuyor, içerde fener, dışarda Trabzon.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aldiği yıldız lewondoski pardon eren ı dün gördük oyuna girince . Işte halimiz oyduO Levent dallaması malum toplantıda yarışın içinde FB ve BJK'yi geçtim Başakşehir ve TS bile var. Sen hangi dayanağa vararak böyle riske giriyorsun ve para harcıyorsun demişti. O hain gavata ceza olarak toplantıda güncel puan durumunu nutuk gibi okutmak lazım.
Bizde yenip öyle kovulsun diyecektim
Niye bizi yeniyor hocam
2.5 attim iyIlk yari 1.5 oynamayan elime
Bir çok takım oynuyor aynı senaryoyu zaten sıra bizde şimdi.Şu anda Akhisar bizim senaryoyu oynuyor, içerde fener, dışarda Trabzon.
Ersun çok ofansif oynatıyor takımı ama Bize karşı böyle çıkmazlar işte. Okay tek başına kalıyor ki bence iyi bir kesici değil. Abdülkadir, sosa, yusuf ve burak yumuşak topçular. Bizdeki sertlik bunlarda yok.Klasik Ersun olayi hurra toplu saldiri ve yenilen goller hepsi ayni
Evet Göztepe dışında galiba fikstürler bir birini takip ediyor. Benim demek istediğim aslında temenni idi.Bir çok takım oynuyor aynı senaryoyu zaten sıra bizde şimdi.
???Ersun Yanal
Şenol Güneş
Fatih Terim
Hamza Hamzaoğlu
Çok ilginç gelişmeler olabilir yakın zamanda ülke futbolunda