Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.693
- 109.518
- 4.878
Ahahhahaha ısı haritasina bak santradan cikmamis.
Iyi guldum sabah sabah.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok bozdu Onur. Ilk parladığı zamanlar ile şimdiki hali arasında dünyalar kadar fark var.onur saçma sapan goller yemiş. trabzonun yerinde olsam önce bunu gönderirim.
lafla futbolculuk yapanları hiç bi takımda tutmayacaksın
geride kalan 8 haftanın en sürpriz takımı; Tartışmasız Akhisar. Göztepe'nin kadrosu gerçekten çok iyi ve ben sene başında en azından ilk 10 yapabilecek kadro olarak görüyordum.
Ancak Akhisar kadrosu tartışmasız küme düşme adayı bir kadro. VazTe ve Cikalleshi gibi iki önemli ismini de kaybetti ancak bu sene büyük işler yapıyor. İkinci yarıda yeni stadları da açılacak. Özellikle hücuma iyi takviyeler gelirse Avrupa'yı zorlayabilirler.
Hayal kırıklığı ise; Antalya ve Trabzon. Trabzon şampiyonluğa oynar, Antalya ise ilk 5-6 yapabilir diye bekliyordum ama ikisi de fiyasko çıktı.
Çok bozdu Onur. Ilk parladığı zamanlar ile şimdiki hali arasında dünyalar kadar fark var.
Eskiden ümitliydim ama bundan artık hiç bir halt olmaz.
sent via GSC
Başlarda istiyordum Muslera nın geldiği ilk sezonda yabancı sınırı 6 oyuncuydu sanırım o dönemler olabilir diyordum. Tolga 1.kaleciydi o zamanlar Trabzonda herhalde Onur da ikinci.Antalya geçen yıl da aynı başlamıştı,yine çıkış yapabilirler de Trabzon çok kırılgan bir camia,onların pili bitti artık kapanmaz 13 puan fark.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Onur'un alınma fikrine şiddetle karşı çıktığını hatırlıyorum ama.
Antalya geçen yıl da aynı başlamıştı,yine çıkış yapabilirler de Trabzon çok kırılgan bir camia,onların pili bitti artık kapanmaz 13 puan fark.
- - - Flood Önleme Sistemine yakalandınız- - -
Onur'un alınma fikrine şiddetle karşı çıktığını hatırlıyorum ama.
6.1 ha, site bile mesaji cakmis![]()
Ahahhahaha ısı haritasina bak santradan cikmamis.
Iyi guldum sabah sabah.
Çapraz baglari kopmustu o zaman ondan yedek kalmisti diye hatirliyorum.Başlarda istiyordum Muslera nın geldiği ilk sezonda yabancı sınırı 6 oyuncuydu sanırım o dönemler olabilir diyordum. Tolga 1.kaleciydi o zamanlar Trabzonda herhalde Onur da ikinci.
Sonra fikrim tamamen değişti Onur yerinde saydıkça ve hatta daha da geriye gittikçe.
sent via GSC
Bursa - Osmanli mac basligi yok galiba, bulamadim?
Bursa - Osmanli maci hakkindaki goruslerinizi merak ediyorum (Badumu Adumu neyse Bursada oynamiyor keza Sercan Yildirim)
Osmanlıspor FKOnaylanmış hesap @OSMANLISPOR_FK 13 dk.
Verdik bakalım bursaya hiç tutmadığı gibi buda tutmaz
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Şansına penaltı kaçırdı Batalla :/