Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boutaib attı G.Birliği 0-1 Y.Malatyaspor

Zeki Yavru atıldı bizim maçta cezalı.

gencler kume dusmesin fbnin belalisi

Fener'den daha çok bize belalar. Fener'e karşı ligde 15 yılda 3 galibiyet almışlar. Fener'in ise 24 galibiyeti var. 6 maçta berabere. Bize karşı son 5 iç saha maçında 1 mağlubiyet 4 beraberlik almışlar. 15 yılda ise 6 galibiyetleri var. 19 da bizim galibiyetimiz. Kısacası düşsünler. :D

malatya yı beğendim sabırla top çevirdiler pas yapmaya çalıştılar başakşehir tarzı oynamaya çalışıyorlar ama tabiki kalite eksikliği çok var

KON-OSM_1.png

KRBK-SVS_1.png

BUR-ANT_1.png

Maç sonuçlarına göre TS küme düşme hattında başlayabilir bizim maça.

adem 3 haftadır aynı golü attırıyor bu savunma oyuncuları maç izlemiyor mu

DNS8UfRWkAAlYtV.jpg

DNTBsbuXcAAskKq.jpg

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Atiker Konyaspor'un 11'i: Serkan, Skubic, Ali Turan, Filipovic, Ferhat, Ali Çamdalı, Bourabia, Ömer Ali, Milosevic, Fofana, Eze
Osmanlıspor'un 11'i: Hakan, Numan, Maxsö, Vrsajevic, Pinto, Carlos, Musa, Özer, Serdar, Umar, Doukara.

Karabük kazanır, Konya maçı berabere.

Karabük kazanır ve Konya-Osmanlı maçından galip çıkarsa Trabzonspor 16. sıraya geriliyor.

Bursa-Antalya maçı güzel olacak. En az 25.000 bin kişi, hava-zemin güzel, LeGuen ve Leonardo birlikte PSG'de oynamış isimler. Bu yönden de dikkat çekiyor.

İki tarafında kazanması lazım. Bursa 16 yapıp zirveye yaklaşacak, Antalya ise 12 yapıp küme düşme hattından kurtulup yeniden üst sıralara oynayacak. Beraberlik bana göre ikisi için de kötü sonuç.

Geçen hafta Gözgöz-Alanya maçı çok zevkli olacak demiştim, bu kez bu maça diyorum. Bizim maçtan önce güzel bir öğleden sonra zevki olur.

4 dandik takimin mucadelesi seklinde gecen 2 mac
3u td degistirmis bile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt