Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aziz behichhhhhhh!!!!!

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bursa seyircisiyle gaza gelen bir ekip her zaman. fener macindan bi kac hafta önce form tutmalari iyi oldu.

antalya, osmanli ve konya'nin da fenere bilenecegini düsünürsek enteresan maclar oynanacak. yatmaya kalkarlarsa küme düserler :D

bursa 3 oldu

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:D

22857618_128207304555332_2933570685890461696_n.jpg

Sandro denen adam resmen katlediyor takımı, oynadığı bir önceki maçta da kırmızı görmüştü, tekrardan gördü. Bu takımı nasıl oturtur Leonardo bu sezon bilemiyorum.

Istedigin kadar taninmis isimlerle doldur takimi,karakter olmadiktan sonra bir ise yaramiyor

Arastirmadan transfer yapilmaz

Antalya sov yapmak icin transfer yapti

bizim ülkemizde klasik bir algı var ya; 3lü savunmamı oynanır diye. LeGuen işte bunu kırdı. Kayseri'ye 3-1 yenildikten sonra baktı beklediği gibi değil takım, 3lüye döndü ve son 3 maç 7 puan. Osmanlı'ya 3, Antalya'ya 4 tane attı. Sivas maçında da Batalla kale ağzından net golü kaçırması onu da yenecekti.

Bursa taraftarı sonunda akıllandı. Şampiyonluk sonrası her sene şampiyon olacağız havasıyla lige girip havayı aldılar ve geçen sene son maçta ligden düşmeyi kurtardılar.

Bu sene LeGuen'e sabır edeceğiz dediler ve bitmiş takımı alıp özellikle evinde müthiş oynayan bir takım yarattı. Herkes bizim 2-1 kazandığımız maçı küçümseyebilir ama orada göreceksiniz hiçbiri kolay kolay kazanamayacak. Devre arası iyi forvet alırlarsa ilk 5 yaparlar.

Sorun Tudor'un üçlü oynatması değil.

Işler yolunda giderken durduk yere bu üçlü fantazisine girişmesi. Geçen sene de bu üçlü saçmalığı yüzünden 3.sırayı Fener'e kapatırdık ve sezonu Temmuz da açtık.

Hadi bunu geçtim üçlü oynayıp sol kanata Tolgayı koyan Feghouli yi ortaya çeken adam her türlü ağır eleştiri yi hak ediyordur. Çünkü bunun taktik ile değişik futbol anlayışı ile falan alakası yoktur resmen rus ruletidir bu resmen manyaklıktır.

sent via GSC

Son düzenleme:
Sorun Tudor'un üçlü oynatması değil.

Işler yolunda giderken durduk yere bu üçlü fantazisine girişmesi. Geçen sene de bu üçlü saçmalığı yüzünden 3.sırayı Fener'e kapatırdık ve sezonu Temmuz da açtık.

Hadi bunu geçtim üçlü oynayıp sol kanata Tolgayı koyan Feghouli yi ortaya çeken adam her türlü ağır eleştiri yi hak ediyordur. Çünkü bunun taktik ile değişik futbol anlayışı ile falan alakası yoktur resmen rus ruletidir bu resmen manyaklıktır.

sent via GSC

Tudor için demedim ki zaten genel anlamda dedim. Mancini zamanı da eleştirilmişti mesela ama o taktikle Juve'yi elemiştik. Asamoah alınsa eminim o sistemle oynayacaktık.

Tudor için demedim ki zaten genel anlamda dedim. Mancini zamanı da eleştirilmişti mesela ama o taktikle Juve'yi elemiştik. Asamoah alınsa eminim o sistemle oynayacaktık.
Sistemi doğru kullanırsan kimse birşey demez zaten ama dediğim gibi bu sistemi oynadığın için oyuncuları orijin mevkilerinden alıp verimlerini düşürürsen tepki görürsün.

Ayrıca Juventus maçı tek maçtı.

sent via GSC

Az sonra Paşa-Bursa ve Kayseri-Trabzon maçları var. İki maçta bence çok güzel geçmeye aday.

Iki öğlen maçının da berabere bitme ihtimalini yüksek görüyorum.

sent via GSC

Kayserinin kötü takım olduğunu düşünmüyorum ben. Bakalım nasıl maç olacak. Koysada keyiflensek.

Kayseri tek kale oynuyor şuana kadar

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

su mallara yenilmek degilde kalelerine tek bir sut atamamak koydu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt