Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sene başı Thomas Partey alınmalı diye defalarca yazdım buraya mesela, adam şimdi banko 11 oynamaya başladı Atletico'da. En kötü kiralık alabilirdik Ndiaye yerine.

Badou'nun gerçekten Premier League pazarı varsa alınmasını çok olumlu buluyorum. Ama yoksa ve o bonservisin geri dönüşü olmazsa hoş olmaz.

Eğer güzel bi paraya okutabilirsek düşündüğüm planlama şöyle. Badou'yu satıp Castro'yu ve 20-25 arası potansiyelli bi oyuncuyu alıyorum. O oyuncu tutmasa bile yaşı müsait olduğu için zarar etmeden satabilirim. Castro her şartta götürür orayı zaten.

Eduok atmış

25' Kasımpaşa 1-0 Konyaspor

Elia ameliyat oluyormuş güzel haber
Emre mahmut elia yok
Galibiyete yakın kayseri

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bursaspor evinde oynadığı maçlarda şu an bizden sonra en iyi takım. İnsanlar Bursa deplasmanında kazanmayı kolay sanıyor. Üstelik bizim maçta stad fulldü. Çok büyük galibiyet.
En efektif maçımızdı takım olarak

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Onur Yücel
Mensah'ı ilk defa adamakıllı izliyorum. Badou tarzında pozisyonunu bulamamış oyunculardan bu da. Dar alanda teknikleri yetersiz kalıyor tabii ama çok atletik. Orta sahada Fernando tarzı teknik direktörvari oyuncular varken yanında bu tarz atletik oyuncu kullanılabilir hep. Yaşantısını falan bi sorgulayıp, profesyonelliğinde sıkıntı yoksa devre arasında sezon sonu için imza attırılabilir. Haziran 2018'de bitiyormuş sözleşmesi. Ocakta görüşmek serbest.

Alanya'nın stoperi Welinton fena oyuncu değilmiş bu arada öyle bir takımın ve savunmanın içinde bile ilginç şekilde iyi denebilecek işler çıkarttı. Aziz Behich bu sene Tolga gibi kariyerinden çok gol atacak herhalde.

Kasımğaşa maçlarını izlemek hakkaten keyifli. İyi bi hoca için hücumda her türlü parça var takımda. Daha bu maçta olmayan Trezeguet var, sakat Koita falan var.

Alanya'nın stoperi Welinton fena oyuncu değilmiş bu arada öyle bir takımın ve savunmanın içinde bile ilginç şekilde iyi denebilecek işler çıkarttı. Aziz Behich bu sene Tolga gibi kariyerinden çok gol atacak herhalde.

3-5-2'de az öne geçti pozisyon olarak. Bunun da etkisi var.

Le Guen orda iyi işler çıkarıyor

ahmet diye bi herif muthis vurdu demin kpasali

Konya yine 90'da yıkıldı.

Sivas'a yine koymuşlar.

Ce_1hKvUEAA4LZo.jpg

Kenya 1-2 haftaya Şifo'yu kovup Mesut Bakkal'ı getirir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt