Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözüm ile gördüğüm bir maç. Beni kimse 4-3 G.Antep ve o Sivas maçının şikesiz olduğuna ikna edemez.

Adalet'in her zaman adil tecelli ettiğine inanıyorsan aklanır yakında. Ortaya çıkaranların hain oluşu ve sinsice pusu kurarak delil toplaması her şeyi de aklamıyor. Ötesi siyaset o yüzden girmek istemiyorum oralara fazla.

Robinho'yu diyorum yahu?

karabük ve Osmanlı'ya Kasımpaşa da eşlik ederse güzel bir sezon sonu olur açıkçası.

Malatya da umarım başarılı olur. Erol hoca baya iyi işler yapıyor orada.

El Kabir'in durumunun sorulması üzerine Hamzaoğlu, “El Kabir kendi kendini takımın dışına itti. Biz de tamam dedik. ‘Sen takımın dışında kal' dedik. Farklı bir sahada, farklı bir hoca ile antrenmanlarını sürdürüyor. Takımın şu anki durumunda hiçbir oyuncum kendi menfaatlerini takımın menfaatlerinin önünde düşünemez” cevabını verdi.

Sert

Robinho beyi sezon sonunda takımımızin cl kadrosuna dahil edelim.

5 senedir ligde 2 gol atacak diye bekledigimiz sinan gümüs capsizi seyretsin. robinho 2 maci söküp aldi bile.

osmanlı yenilmesine rağmen bence toparladı.robinhonun yetenekleri maçı kazandırmış.antalya da herseye rağmen iyi bence.sivasspor içerde de dışarda da tehlikeli takım.kone-robinho,savet az buz oyuncu değil.

bjk,fener ve basaksehirden puan alabilir 3 takım da.antalya bjkyle oynadı tabi o ayrı.

Robinho'yu Sivas çok doğru kullanıyor gördüğüm kadarıyla, böyle oyuncuları bu şekilde serbest bırakmak lazım bu şekilde soldan gol atar sağdan asist yapar ortadan yine gol atar.

Bu adama, adam kovala dersen başarılı olamaz. 4-4-2 oynayıp sol ya da sağ kanata hapsedersen yine başarılı olamaz.

Zemini düzeltmişler.

DWRoSSJXkAEEyPr.jpg

DWTp87eWsAIoewo.jpg

Evkur Yeni Malatyaspor'un 11'i: Ertaç, Buğra, Sadık, Doria, Cissokho, M.Yıldırım, Azubieke, Aytaç, Pereira, Eren, Adem Büyük.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt