Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene hem bunları hem başakları döve döve yenemezsek bizimde allah belamızı versin çok bilendim bunlara ..

Burak cezalı müthiş haber.

Burağı Bjk maçını düşünerek cezalı yapıp Trabzona maçı kazandırdılar iyi tiyatro

Evet hamsi beyinliler 3 ay sonra galibiyet ile tanıştı.

Saymadım ama 10 kere falan ofsayta düştü heralde herif.Bütün atakları hiç etti gerzek.

hikmet_karaman_6657.jpg

Yine yenildi eşşoğlusu.
Bi de Tudor gidince Hikmet Karaman İstanbula çağrıldı haberi okumuştuk burda:red:

Ts haketmedi bu maçı. Ayrıca bu maç beni rahatsız etti. Alanyanın penaltıları verilmedi ki eğer alanya-gs maçı olsaydı, alanya 2 penaltıyla maçı 3-2 almıştı. Bize çok rahat penaltı çalan hakemler, bjk, fb, başak hatta ts olunca vermiyor.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Çakma Terim yine kaybetti. Bu adam ve Yılmaz Vural konuştuklarının 10'da 1'i kadar iyi hoca olsalardı şimdi nerelerde olurlardı acaba..

İkisinin de hiçbir başarısı olmamasına rağmen konuşarak kendilerini iyi pazarlıyor.

alanya'nin net penaltilari verilmedi. okay cöpü kac tane penalti yapti oysa ki.6 macta 5 yenilgi 1 galibiyeti var. resmen averaj takimi oldular.

konya ligde kalir umarim. alanya düssün. efecan ve basaksehir'e gitmediyse emre akbaba alinmali.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt