Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paşa 10 kişiyle beraberliği yakaladı 2-2

Bu maç antalyayı düşürür 2-0 dan 10 kişiye maçı verirlerse geçmiş olsun..

Antalyada oynayan Souleymane Doukara çok iyi oynuyor...Bir maçlık performans mı hep mi böyle merak ettim...

doukara fena oyuncu değil,sene sonuna kadar takip edilebilir.antalya 3-2 öne geçti harunla.

antalya su kadroyla kümede kalirsa hanzonun heykeli dikilmeli, kirik dökük kadrolarla iyi isler cikariyor herif.

ama ne zaman kendi kadrosunu kurmak zorunda kalsa yetersizlikleri ortaya cikiyor.

antalya hem takım savunmasında,hem stoperlerde hem de beklerde sorun yaşıyo...hücumda sorun yok.

Karabükspor 0-4 Osmanlıspor

Kasımpaşa 2-3 Antalyaspor

Fb dostu pis Kasimpasa'yi maglup eden hocami kutlarim.

boffin cok iyi toplar cıkardı,carraso gidince alalım

hocam yine koymus

Rezil hamza bile paşa'yi deplasmanda yendi biz ise öne geçtiğimiz maçı verdik.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

Bu hafta Gencler,Konya ve Alanya'nin da kazanacagini ve kume hattinin corbaya donecegini dusunuyorum.

Rezil hamza bile paşa'yi deplasmanda yendi biz ise öne geçtiğimiz maçı verdik.

Adam gibi futbol izlemek için,
Hemen şimdi futbolu bilen Alman hoca!

antalya hücumda fena bi takım değil,ayrıca 4 tane yedikleri sivas maçında da 10a yakın pozisyona girdiler.o skoru asla haketmediler.en kötü berabere bitmeliydi sivas maçı.hamza iyi iş çıkarıyo bence antalyada ama takım savunmaları berbat.yekta ve doukara sırtlayacak antalyayı.net.

Bu hafta Gencler,Konya ve Alanya'nin da kazanacagini ve kume hattinin corbaya donecegini dusunuyorum.
Akhisar'ın Gençlere yenileceğini sanmıyorum.Diğerlerinin de alacağı kesin değil ama Konya bu maçı da alamazsa ikinci giden takım olması çok çok büyük ihtimal gibi duruyor.Konya'nın durumu son fener maçına bile kalabilir

hocam uzun adam stadında 2-3 skoruna abone olmuş adeta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3kupali hocaminin galibiyet sevinci yasamasi beni sevindirdi

insallah biz de ayni galibiyet sevinci yasariz yarin

Son düzenleme:
Konya Kayseri'yi, Gençler'de Akhisar'ı yenerse ortalık toz duman olur alt tarafta.

Konya 24,Osmanlı 27,Antalya 28,Gençler 29 olur. Bursa kazanamazsa direk içine girer kazanın. Haftaya da Antalya deplasmanı var üstelik.

Kasımpaşa bugün kaybederek işi bitirme şansını kaybetti. Bir anda potaya girdiler onlarda. Alanya'nın fikstürü hayli zor ama son 2 hafta alınan galibiyetler biraz rahatlattı.

2006-07 sezonundaki gibi bir küme düşme yarışı görebiliriz. O sene kimse düşmesini beklemezken 28.haftada 10.sırada olan Antalya düşmüştü.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt