Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 83.853
- 12.934
- 2.343
Ne bulsam da aysala laf etsem diye cabalamayin yav.
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kusura bakma.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arada Trabzon'da Onur, Durica, Okay, Olcay şerefsizi, Onazi, Bero, N'doye sarı kart ceza sınırında. Yeni Malatya'yla oynuyorlar. Okay kart görse fena olmaz, çok formda.
1-2 tane daha sınırda adamları var galiba.Yusuf Yazıcı da sınırda diye biliyorum.Belki 1 kişi daha vardır.Hubocan vardı galiba ama o temizledi.Sosa da sınırda galibaBu arada Trabzon'da Onur, Durica, Okay, Olcay şerefsizi, Onazi, Bero, N'doye sarı kart ceza sınırında. Yeni Malatya'yla oynuyorlar. Okay kart görse fena olmaz, çok formda.
Nope. Yusuf 4leyip temizlemis. Mackolikten baktim hepsine.1-2 tane daha sınırda adamları var galiba.Yusuf Yazıcı da sınırda diye biliyorum.Belki 1 kişi daha vardır.Hubocan vardı galiba ama o temizledi
27. hafta evimizde ağırlayacağımız trabzon'da yeni malatya macında kart sınırındaki isimler şöyle: okay yokuşlu, dame n'doye, jose sosa, onur kıvrak, mustafa akbaş, jan durica, ogenyi onazi, olcay şahan, matus bero.
whoscored
Kazansın sorun değil.Bu maçı kazanamaz beşiktaşa da yenilirse bu sefer bizim maçları tamamen ölüm kalım maçına döner.Bu maçı alsa da beşiktaş maçına asılırlar merak etme.Bu maçı almaları bizim maçı etkiler,beşiktaş maçlarını değilBugun Alanya'nin kazanmamasi lazim.