Spor Toto Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uefa potasindaki iddiamizi saglamlastirmamiz ile ilgili fikirlerini ogrenmek isterim.

Yaw zaten yeteri kadar zor deplasman var bir de sizle mi ugrasacagiz?Haftaya Akhisar'in sizi yamultmasini umuyorum.

Aga sende net ugursuzluk var.
Hesap kitap islerini birak bi kenara

SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu skorun isimize yarayacagi veya yaramayacagi belli degil ki.Ben karar veremedim tam kim alsa daha iyi olur.Belki de bu hayirli oldu.

Akif , osmanli yenilseydi alanya ile arasinda 4 puan olacakti ve 5 macta 2 mac demekti bu

Yani alanya perspektifinden bakilinca osmanlidan bir nevi kurtulmak manasina geliyordu , fakat 2 hafta sonra alanya - osmanli maci var , ilk maci 3-0 osmanli kazandigi icin eger arada 3 puanla bile o maca onde ciksa alanya , yenildiginde osmanlinin arkasina dusecek

En azindan bugun icin durum bu

Da7RS9dXkAEoLaw.jpg

Akif , osmanli yenilseydi alanya ile arasinda 4 puan olacakti ve 5 macta 2 mac demekti bu

Yani alanya perspektifinden bakilinca osmanlidan bir nevi kurtulmak manasina geliyordu , fakat 2 hafta sonra alanya - osmanli maci var , ilk maci 3-0 osmanli kazandigi icin eger arada 3 puanla bile o maca onde ciksa alanya , yenildiginde osmanlinin arkasina dusecek

En azindan bugun icin durum bu
5 mac da 2 mac rahat gibi gorunse de biri kendi aralarinda olunca bir anlami kalmiyordu ustelik osmanli iyi bir kadroya sahip alanyayi celmeleyebilirdi.. osmanlinin son ana kadar umidini korumasi sart ben bjknin takilacagini dusunuyorum kalma umutlari olursa

güzel skor oldu

cimbomlu musadan bu tarz golleri tüm iç saha maçlarında bekliyoruz

Gençler- osmanlı maçı berabere biterse on numara olur. Osmanlı, başaktan puan alacaktır.

Kendi maçımız dışında bu hafta bizim için en kritik maç Akhisar-Göztepe maçı.Muhakkak Akhisar almalı ama Göztepe denen leş oluşum yine bizim alehimize iş yapmaya devam edecektir,adım kadar eminim.Akhisar alırsa hemen hemen garantileyecek işine ve Göztepenin de olmayan 5.lik şansını tamamen bitirecektir.Kalan 2 deplasmanımızın formaliteye dönmesi açısından o kadar kritik ki Akhisarın alması

5 mac da 2 mac rahat gibi gorunse de biri kendi aralarinda olunca bir anlami kalmiyordu ustelik osmanli iyi bir kadroya sahip alanyayi celmeleyebilirdi.. osmanlinin son ana kadar umidini korumasi sart ben bjknin takilacagini dusunuyorum kalma umutlari olursa

Hangi macta cikan hangi skorun hangi zaman yararli mi zararli mi olacagi belli olmuyor ve degisiyor

Bjk basaksehiri yense su an liderdi, basaksehir fb de beraberlik koparsa liderdi su an ikili averajdan

Biz ile fb karsilikli iki beraberlik yerine karsilikli birer galibiyet alsaydik 1 er puan fazlamiz olurdu

En iyi skor beraberlikti

osmanlı alsa alanya iyice ölüm kalım maçına çıkıcaktı

osmanlı kaybetse fikstürleri zor zaten umutları azalıcağı için kalan maçlarda salma ihtimalleri artardı.

ts alsa kayseri 5.lik için daha az kasardı geçemeyiz diye ama şimdi 2 puan daha yaklaştılar.

Akhisarin dusme riski yasayacagini dusunmuyorum cunku sadece GS maci kaldi ama rakibine yenilme riski olan bir osmanli maci var ve ilk maci kaybetmisti , evinde oynayacak dahi olsa riskli

O yuzden iyi ki osmanli kazanamadi , alanyayi tehdit eder hale geldi osmanli ama akhisarla halen 4 puan var

Burada antalya ve bursanin mac kaybetmesi asagiyi iyice karistiracaktir

ameliyat gecirdigi yeri esnemis,. Harbiden kariyeri bitebilir belkide Onurun

Beraberlik iyi sonuç oldu bizim için bence hem kayserinin Avrupa umudu hem Osmanlı'nın ligde kalma umudu açısından

Osmanli , gokcek el cekince ndiaye , de large , ve bir kac daha iyi oyuncusundan vazgecti

Fakat gaza basinca basaksehirden evinde puan almasi surpriz olmaz

O macin bizim derbiden hemen once oynanacak olmasi onemli bir sans

Eger bir puan kaybi olursa bize beraberlik kredisi cikacak

Bu durumda fb kazansa bile 1 puan gerimizde , bjk 1 puan gerimizde , basaksehir de 1 puan gerimizde olacak ve buradaki ilginclik , basaksehir bu 3 lu averaj durumunda 2 inci oluyor , fb 3 uncu ve bjk 4 unculuge dusuyor

Mac sayisi da 3 e dusecegi icin baya is kritiklesir

Aksihar 4 puan alırsa bizim maçtan önce yüzde 90 garantiler durumunu.Tamamen garantilemiş şekilde çıkmalarını istiyorum.Bir kere de biz maçlarımızı tamamen havlu atmış takımlarla oynayalım da rakipler kıvransın dursun arkadaş

Senaryolarda eger basaksehir yenilirse bjk bizle berabere kalinca fb ile esitlense bile ikili averajdan fb nin onunde olacak ve 2 inci kalacak

Ama basaksehir 1 puan alir da devreye girerse bu kez bjk beraberlik alsa bile 3 lu averajda 4 unculuge gerileyecek

Osmanlinin basaksehirden puan almasi (ya da kayserinin) bizim bjk macimizi oldukca etkileyecektir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt