- 10 Mart 2013
- 121.612
- 158.392
- 5.068
sivas ve kayserinin 5.lik şansı devam ediyor güzel diyebilirim
Aga yarin Goztepe Akhisar'i yenerse gorurum guzeli.Tum deplasmanlar kazik gibi oluyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sivas ve kayserinin 5.lik şansı devam ediyor güzel diyebilirim
GALATASARAY'ı daha buyuk yazalim.
Ugur iz degil tum Galatasaraylılar
Aga yarin Goztepe Akhisar'i yenerse gorurum guzeli.Tum deplasmanlar kazik gibi oluyor.
Kume hattina gelirse nasil kasmayacak ?Rahat ol sen akhisar kupa finali öncesi kasmaz bizim maçta.
Kume hattina gelirse nasil kasmayacak ?
Gordugum kadari ile uefa cupa gidecek ekipler ozelinde fikirlerinde 1 revizasyon soz konusu?Kume hattina gelirse nasil kasmayacak ?Rahat ol sen akhisar kupa finali öncesi kasmaz bizim maçta.
Sivas ts deplasmaninda one gecmis.Flutcu Serkan'in takimi ciddi ciddi uefa yapacak galiba.
Gordugum kadari ile uefa cupa gidecek ekipler ozelinde fikirlerinde 1 revizasyon soz konusu?
Gordugum kadari ile uefa cupa gidecek ekipler ozelinde fikirlerinde 1 revizasyon soz konusu?
Haa? Bu postundan sonra keske sivasa sapladigimizda kangal capsi paylassaydimAkhisar umarım en kötü 1 puan koparır yarın.

Akhisar umarım en kötü 1 puan koparır yarın.
Yarın sizden kıyak bekliyoruz serkan
Gram faydaları olduysa beni sevsinler
Hep tekerimize çomak soktular
Akhisari tokmaklarmiyiz ha?Yarın sizden kıyak bekliyoruz serkan
Gram faydaları olduysa beni sevsinler
Haa? Bu postundan sonra keske sivasa sapladigimizda kangal capsi paylassaydim![]()
Duygusal 1 musabaka ://Gram faydaları olduysa beni sevsinler
34.haftada göztepe maçımız var o maçıda zora sokacaklar
34.haftada göztepe maçımız var o maçıda zora sokacaklar
Yarın puan ya da puanlar alacaktır Türkiye kupasının heyecanıylan