Kubat Tokmakçı
10 Numara!
- 20 Haziran 2017
- 10.491
- 19.523
- 1.363
Şöyle 3 tane atsalar güzel olurdu
Atarlarsa yüzde 80 işlerini hallederler.Onlar da kendi sahasında düşme mevzusundan sıyrılmak isteyecektir böyle hedefsiz 1 takıma karşı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şöyle 3 tane atsalar güzel olurdu
Ohhhhh be yemin ediyorum direkten döndük.Yine gidiyordu maç@Hüseyin Civelek sivasda alırsa 3 deplasman galibiyeti olucak 4.de olur mu ne dersin ?
3 maçın da yatması dileklerimle.Bol şanslar dilemiyorum :cool::cool:@Serkan Şafak uefa umutlarına su dökmeye geldim reis
@Hüseyin Civelek desteksiz olmuyor böyle böyle şampiyon yapıcaz
Ekli dosyayı görüntüle 20900
3 maçın da yatması dileklerimle.Bol şanslar dilemiyorum :cool::cool:
Bugünkü aldığımız 3 puanla evet fenerin neredeyse hiç şansı kalmadı.Tinerciler bizi yenecek,osmanlı akbili ve tiner bağımlılarını yenecek ve fener bütün maçlarını alıp averajı da bizden iyi olacak.Bizim avrupa şampiyonasına gitmemizden bile daha düşük ihtimali var3 çok ilk 2 si yeter ya febeye hala şans vermen üzdü beni 3.maç olsun diye ekledim![]()
Bugünkü aldığımız 3 puanla evet fenerin neredeyse hiç şansı kalmadı.Tinerciler bizi yenecek,osmanlı akbili ve tiner bağımlılarını yenecek ve fener bütün maçlarını alıp averajı da bizden iyi olacak.Bizim avrupa şampiyonasına gitmemizden bile daha düşük ihtimali var
Fener bizi yenseydi işi bitirme şansları çok yüksekti.O maç dönüm noktası oldu onlar için.İkili üçlü bütün averajları kaybettikleri gibi puan farkını da eritemedilerAykut kağıt kalem alıp hesap yapıyor mu acep halafebenin şansına rakipleri puan kaybetmiyor paso kazanıyor 3 maç aldılar 5 daha alıp 8 de 8 yapsalarda bile işe yaramıyacaklar anca 3.olucaklar
Fener bizi yenseydi işi bitirme şansları çok yüksekti.O maç dönüm noktası oldu onlar için.İkili üçlü bütün averajları kaybettikleri gibi puan farkını da eritemediler
2. olabilmeleri yüksek ihtimal kalan bütün maçları alırlarsa.Biz tiner tayfayı yenersek akbilin de takılacağını düşünüyorum ben.Fener 72 puanla 2. oluyor.Bakalım son konya maçları sıkıntı yarınki de sıkıntılı birazO oynadıkları rezil oyunla hala yarışta olmaları bile mucize aslında ama şike, hatır, lobi, hakemler falan bir şekilde malı götürüyorlar.
Aslında 2.olmaları bizim açımızdan daha iyi eleme geçme şansları akbilspora göre çok düşük.
2. olabilmeleri yüksek ihtimal kalan bütün maçları alırlarsa.Biz tiner tayfayı yenersek akbilin de takılacağını düşünüyorum ben.Fener 72 puanla 2. oluyor.Bakalım son konya maçları sıkıntı yarınki de sıkıntılı biraz
Son hafta fena maçlar var vallaKonya son hafta kadıköyü yakacak![]()
Son hafta fena maçlar var vallaaç bak istersen.Ortalık birbirine girebilir